Categories: Uncategorized

Tudja meg, és találja ki, hogyan kell fizetni

Kitalálja, hogyan lehet fizetni:


Ez nyilvánvalónak hangzik, de akadályt jelenthet, ha még csak most kezded. Miután megtalálta az ügyfelet és elkészítette az ígért munkát, szüksége van arra, hogy pénzt szerezzen a bankszámlájáról a tiédbe.

Sok szabadúszó felhagyott a papírcsekkel és elsősorban az online fizetésekre támaszkodik. Ha csak szabadúszóként teszteli a vizeket, tartsa egyszerűvé, ha PDF-számlát készít, és e-mailben elküldi az ügyfelének, majd fizetést kér egy olyan könnyen használható rendszeren keresztül, mint a PayPal.

Nem tudja, mit kell beletenni az első számlájába? Téged fedeztek fel! Így írhat számlát, plusz egy számla példát.Amint úgy érzi, hogy ragaszkodik a szabadúszó íráshoz, érdemes áttérnie egy olyan szoftverre, amely elkészíti az Ön számára a számlát, és segít nyomon követni a fizetéseket. Van egy listánk a legjobb számlaképző eszközökről a szabadúszók számára.

Tudd meg: a mű nem mindig elbűvölő:


Amikor azt mondom az embereknek, hogy szabadúszó író vagyok, gyakran azt gondolják, hogy kizárólag fényes magazinokban publikálok sikkes, egyszavas címmel. Ehhez a legközelebb eddig a Yahoo! – egy olyan vonal, amellyel nagyon elégedett vagyok, de amelynek védjegyével ellátott felkiáltójel nem éppen eleganciát vagy kifinomultságot mond.

A fizetős munkám nagy része sokkal kevésbé illusztris, de kritikus fontosságú a bankszámlám kerekítéséhez. A weboldal másolása, a SEO munkája és a listicle stílusú blogbejegyzések nem azok, amelyekről álmodik, amikor megérzi a toll húzását, de ezek a legmegbízhatóbb módszerek a szabadúszó írók számára a számlák kifizetésére. Számos vállalkozás biztosíthatja az ilyen jellegű munkák folyamatos áramlását, és azok lesznek a horgonyügyfelek, amelyek révén félig megbízható fizetést hoz létre.

Az ötlet az, hogy annyit vegyen fel ebből a kenyér-vajból, amennyi a túléléshez szükséges, majd a hátralévő idejét arra használja fel, hogy azokat az álomszerű projekteket kiválogassa, amelyeken már alig várja, hogy dolgozzon.

Nehéz egyensúly lehet a sztrájk, de még a szórakozás nélküli írás is értékes gyakorlatnak számít. Csiszolja a mesterségét és megszerzi a mindent, miközben több klipet – és jobb szeleteket – halmoz fel, hogy megmutassa, amikor a nagyfiúkat dobja. Ezután lassan fokozódhat úgy, hogy kizárólag jobban fizetett, érdekesebb tartalmakon dolgozzon. Legalább anyagilag fel kell készülnie olyan dolgokra, mint a jövedelemáramlás és a kiadások kezelése, a saját adók befizetése, a saját egészségügy megvásárlása és a nyugdíja finanszírozása. És még a legjobb írók számára is jönnek és mennek az ügyfelek, ezért mindenképpen építsen fel egy jelentős párnát azokra az elkerülhetetlen száraz időszakokra.

Célszerű olyan szabályokat is előírni, amelyek kölcsönzik az egyébként laza-ludas nappali struktúráját – például eldöntheti, hogy például csak az íróasztalánál fog írni, szemben a kanapéval, vagy ha valódi nadrágot vesz fel az idejére. munkanap. (Vagy talán nem. Ne őrüljünk meg.)

Ha röviden összefoglalnom kellene az egészet, ezt mondanám: A szabadúszó íróvá váláshoz egyenlő részekre van szükség az A típusú elhivatottság félig kóros szintjeire, a határtalan kíváncsiságra és a teljes elutasítás iránti érzékenységre. Szerencsére, ha fáj, hogy visszatérjen az iskolába, akkor nem kell összetörnie. Számos MA, MFA és PhD programhoz tartozik a tandíjmentesség, feltéve, hogy tanulás közben számos alapképzési osztályt tanítasz vagy segítesz abban. Ha szorgalmas vagy, ösztöndíjakat, ösztöndíjakat és egyéb hitel nélküli pénzügyi támogatásokat is találhatsz.

Pakbuck

Recent Posts

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment Today I will share with you… Read More

6 months ago

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023 If you want to earn… Read More

7 months ago

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app Today I will tell… Read More

8 months ago

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan   If you want to… Read More

8 months ago

How to increase snack app coins in Pakistan (2023)

How to increase snack app coins in Pakistan (2021) If you want to increase the… Read More

8 months ago

How to create WhatsApp sticker 2023 | best WhatsApp sticker maker

How to create WhatsApp sticker 2023  If you want to make a photo or video… Read More

10 months ago