Categories: Uncategorized

Ötlet a szabadúszásról.

Ha még nem ismeri a szabadúszó írást és minőségi állásokat szeretne találni, akkor a legjobb megoldás az álláshirdetések megválaszolása. Ez is a fő módja annak, hogy sok új író megtalálja az állandó munkát.Es ezt mondom a kurzus hallgatóimnak, hogy tegyék meg, mivel ez segít önbizalom elnyerésében új szabadúszó íróként.

Bónusz, ha egy szabadúszó piacon, például az Upwork-nél vagy a Gurunál alkalmaznak egy táblát, hogy megtalálják az író koncertet, nincs-e licitálás. A vállalkozók, a kisvállalkozások és az induló vállalkozások álláshirdetést tesznek közzé szabadúszó állásajánlatok írására, és Ön felkeresi ezeket a hirdetéseket.Néha arra kérik, hogy adja meg árfolyamát; máskor az álláshirdetés megadja a tartalom kezdő arányát.

Míg vannak fizetett álláshirdetések, amelyeket használhat, azt javaslom, hogy először kezdje el használni az ingyenes állásajánlatokat. Megtaláltam az első szabadúszó írói munkámat, 800 dolláros blogbejegyzések írásával, 100 dollárért egy ingyenes állásajánlaton.

Itt vannak az állásajánlatok, amelyekkel meg lehet kezdeni a pályát:

Problogger
Blogging Pro
Kanadai szabadúszó írás (ezekhez a munkákhoz nem kell kanadai személynek lenni)
Minden szabadúszó írói állásbizottság
Contena
Nézze meg lépésről-lépésre útmutatómat egy őrülten gyors módon, hogy szabadúszó írói munkákat találhasson munkalapok segítségével. Oké, lehet, hogy ez nem gond, de soha nem lehet tudni, amíg nem kérdezed meg! Mielőtt belevágna a szabadúszó írásba, értesítse erről barátait és családját.

Ezzel elősegítheti az első minták új íróként való megszerzését. Barátjának vagy családtagjának szüksége lehet arra, hogy szerkessze az önéletrajzát, vagy csak hirdetést írjon a virágboltjához.

Ha úgy dönt, hogy kilép a 9-5 munkájából, és teljes munkaidőben dolgozik szabadúszó írásban, tájékoztassa erről munkáját és munkatársait. Előfordulhat, hogy ők lesznek az első ügyfelek, és átadhatják Önnek az első ajánlását!

Fontos az is, hogy a mindennapi életben mindig készen álljon a lehetséges író koncertekre. Ez azt jelenti, hogy névjegykártyákat kell létrehozni, amelyeket gyorsan odaadhat a barátainak és a családjának.

Előfordulhat, hogy másik írót is talál a városában! Találkoztam két szabadúszó íróval, ahol élek, és rendszeresen találkozom egyikükkel! Sok lehetőség rejlik koncertek és online munkák írására a Facebookon. Ha tudja, hogy a csoportok csatlakoznak, akkor nem okozhat gondot az állandó munka megtalálása.

De ez a megközelítés időbe telik, miközben kapcsolatokat épít a potenciális vezetőkkel. Számomra több vállalkozói Facebook-csoportba tartozom, és mindent megteszek, hogy bekapcsolódjak a beszélgetésbe.

Lehet, hogy dobok egy kérdést is, hátha vannak olyan vállalkozók, akiknek segítségre van szükségük és túlhajszoltak.Például megkérdezhetem: “Mi az az egyetlen dolog, amit könnyebbnek kívánsz az üzletedben?” Innen megnézem az emberek válaszait, és ha tartalmat emlegetnek, akkor a következővel válaszolok: “Ha valaha is szükséged lenne valamilyen írásra, én vagyok a te galád!”

 

Pakbuck

Recent Posts

How to create WhatsApp sticker 2023 | best WhatsApp sticker maker

How to create WhatsApp sticker 2023  If you want to make a photo or video… Read More

2 months ago

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?   Friends, do you want to know… Read More

7 months ago

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck If any of your old photos or videos… Read More

1 year ago

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021 As you know that T20 matches… Read More

1 year ago

How to see deleted WhatsApp messages on Android?

How to see deleted WhatsApp messages on Android If any of your friends on your… Read More

1 year ago

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker)

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker) Friends, have you come here to install the application? You… Read More

1 year ago