Categories: Uncategorized

Mi az íráskészség és a szponzorált bejegyzés

íráskészség

Ha rendelkezik írói készséggel és kreatív tehetséggel, fizethet az online tartalom létrehozásáért is. Nem teszem ezt annyira, mint korábban, de nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy ez a jövedelemfolyam mennyire életképes.

Egy általam ismert blogger, Holly Johnson, valójában évente több mint 200 000 dollárt keres más weboldalak tartalmának létrehozásával. És valójában ez a hat figura tetején van, amelyet a Club Thrifty blogjával keres.

Holly elmondta, hogy 2011-ben kezdett el tartalmat írni. Akkoriban még teljes munkaidőben dolgozott, de jövedelmének kiegészítésére részmunkaidőben online tartalmat készített. Az idő múlásával meg tudta duplázni és megháromszorozni az arányait, amíg teljes munkaidős munkájából abbahagyta az írást. Manapság szabadúszó íróként bankot készít, és másokat is megtanít erre az online tanfolyamán, a Több keresni.

Johnson szerint a szabadúszó íróként való szereplés kulcsa az, hogy kitaláljuk a rést, kapcsolatba lépjünk olyan emberekkel, akik esetleg felvesznek, és az idő 100 százalékában kiváló minőségű tartalmat szolgáltatnak. Noha rengeteg állásajánlat van az induláshoz, elmondása szerint meglehetősen könnyű kezdő írást találni olyan webhelyeken, mint az Upwork.com.

9: Szponzorált bejegyzések

Ha van webhelye vagy nagy közösségi médiája, akkor pénzt is kereshet szponzorált bejegyzések és hirdetések nyomán. De hogyan működik ez? Alapvetően a vállalatok hajlandók fizetni a bloggereknek és a közösségi média befolyásolóinak termékeik és szolgáltatásaik népszerűsítéséért. Ha van platformja, legyen az blog vagy egy hatalmas Instagram-követő, készpénzzel is készpénzt vásárolhat.

Amikor először kaptam egy szponzorált bejegyzést a Jó Pénzügyi Centekért, teljesen el voltam rázva. Azt hiszem, csak 100 dollárt fizettek nekem, de ez akkor sok pénz volt nekem. Később azonban rájöttem, hogy azok a vállalatok, amelyek szponzorált bejegyzést szeretnének, valóban csak egy linket szeretnének a webhelyemről a saját webhelyükre. Ezért elkezdtem növelni az arányaimat.

Manapság körülbelül 4500 dollárt számolok fel egy szponzorált bejegyzésért. Ráadásul minden szponzorált tartalmat egyértelműen #adként jelölök meg, hogy megfeleljek a Google Általános Szerződési Feltételeinek. Én is csak azokat a cégeket népszerűsítem, amelyekben használom vagy hiszek.De ismerek olyan bloggereket is, akik 20 000 dollárt kapnak egy szponzorált bejegyzésért. Ez elég őrült, de csak megmutatja, mi lehetséges.

Ne feledje azonban, hogy szponzorált tartalom készítéséhez nincs szükség webhelyre, mivel akkor is fizethet, ha sok közösségi médiakövető van. A feleségemnek elég nagy Instagram-profilja van, és mindenféle támogatást kap. Nemcsak készpénzben fizetnek neki, hanem sok ingyen dolgot is kapunk. Kaptunk ingyenes szőnyegeket, ingyenes lámpákat és ingyenes szőnyegtisztítókat. Csak azokat a dolgokat hirdeti, amelyeket szeret, bár ez a stratégia nagyon jól működik számára.# 10: Webes szemináriumok
További ötletekre van szüksége az online pénzkereséshez? Egy másik stratégia a webes szemináriumok felhasználása a termék, szolgáltatás vagy tanfolyam marketingjéhez. Webes szemináriumokat készítettem pénzügyi tervezési gyakorlatom népszerűsítése és a pénzügyi tanácsadók iránti online tanfolyam iránti érdeklődés felkeltése érdekében. A webes szemináriummal alapvetően rengeteg tippet és tanácsot kínál ingyenesen – általában élő formátumban. A végén mégis felajánlja fizetett termékét vagy szolgáltatását azzal a céllal, hogy néhány üzletet biztosítson.

Grant Baldwin hivatásos előadó webes szemináriumokat használ a nyilvános beszéd kurzusainak reklámozására, ideértve a Get Booked and Paid to Speak-t is. Míg Baldwin webináriuma során rengeteg ingyenes tippet kínál, a végén felajánlja tanfolyamát azoknak az embereknek, akik fizetni akarnak, hogy többet tudjanak megtudni. És sokszor működik az értékesítési helye.

Nem számít, mit árul, nem olyan nehéz webináriumot létrehozni, és vonzani az embereket, hogy ólommágnessel vagy Facebook-hirdetésekkel iratkozzanak fel. A fene, valószínűleg talál egy ingyenes webes szemináriumot arról, hogyan készítse el az első webináriumot, ha elég keményen néz ki.

Pakbuck

Recent Posts

How to remove emoji from photo Urdu & Hindi

How to remove emoji from photo Urdu & Hindi   If you want to remove… Read More

1 day ago

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment Today I will share with you… Read More

2 months ago

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023 If you want to earn… Read More

3 months ago

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app Today I will tell… Read More

4 months ago

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan   If you want to… Read More

4 months ago

How to increase snack app coins in Pakistan (2023)

How to increase snack app coins in Pakistan (2021) If you want to increase the… Read More

4 months ago