Categories: Uncategorized

Ismertesse a szilárd blog, a flexjob, a centena és a problogger munkalehetőségeket

SolidGigs:


A SolidGigs az első azoknak a webhelyeknek a listáján, amelyek szabadúszó írási munkákat írnak kezdőknek. Akár blogolással, szövegírással vagy közösségi médiával foglalkozik, a SolidGigs segítségével remek írási munkákat találhat.

Szerezzen 10 INGYENES írói munkavezetőt
Írja be alább az e-mail címét, és 10 friss írási feladatot küldünk Önnek, csapatunk által az elmúlt 72 órában kézzel válogatva. Kikötés nélkül.Töltsön le feladatokat megbízható szolgáltatásért mindössze 30 dollárért – DoneMaker – Korlátlan webhelyszolgáltatás, havi díj
Kézzel válogatnak hetente több tucat szabadúszó munkahelyet, majd feliratkozóik számára kiküldik a szabadúszó lehetőségek legjobb 1-2% -át.

Keressen szabadúszó írási munkákat kezdőknek a SolidGigs oldalon.Csak kis havi díjat fizet a listájukhoz való hozzáférésért, és nem számítanak fel az ügyfél fizetésének egy százalékát (nagyon hasznos, ha Ön csak kezdő szabadúszó író).Itt kipróbálhatja a SolidGigst, mindössze 2 dollárért az első hónapban.

FlexJobs:


A listán a következő a szabadúszó írói állások aranybányája kezdőknek és szakértőknek egyaránt. A Flexjobs hetente több száz új szabadúszó állást küld, különböző nehézségekkel és minőséggel.Szerezzen kezdő szabadúszó írási munkákat a FlexJobs oldalonHa beállítja a megfelelő szűrőket, azonnal hozzáférhet egy csomó kezdő szintű szabadúszó író koncerthez. Tudjon meg többet a FlexJobs ingyenes próbaverziójáról itt.

Contena:


Ha olyan webhelyet keres, ahol szabadúszó írási munkák vannak kezdőknek, valamint olyan munkákat, amelyeket később használhat a szabadúszó karrierje során, akkor a Contena egy másik webhely, amelyet jobban meg kell vizsgálnia.

Contena szabadúszó írók listájaA Contena nemcsak nagyszerű kezdő munkahelyeket hirdet szabadúszó írók számára, hogy pénzt keressen, hanem néhány fontos lehetőséget is. A kiküldetéskor a legutóbbi állásajánlat havi 7 000 dolláros havi szabadúszó írás volt. Hihetetlen!

Problogger Job Board:


A listán a következő a személyes kedvencem. Miért? Mivel néhány legkorábbi szabadúszó írói munkámat találtam ezen az igazgatóságon keresztül.Problogger munkakörnyezet szabadúszó írói munkákról kezdőknek

Nem csak a kezdőknek szóló szabadúszó írási munkákat tartalmazza, ezért az összes listát végig kell válogatnia, de a Problogger Job Board az egyik legjobb – különösen, ha online publikációkhoz és blogokhoz kíván írni.5. Fiverr
Sok olyan szabadúszót ismerek, akik rajtoltak a Fiverr-en. Bár a Fiverr-hez hasonló webhelyek nem biztos, hogy a legjobb hosszú távú stratégiát jelentik szabadúszó karrierje során, kiváló lehetőség arra, hogy szabadúszó írói állást találjon a kezdőknek, akik újak a játékban.

Fiverr, kezdő szabadúszó íróként

Időbe, gyakorlásra és magad reklámozására lesz szükség ahhoz, hogy első szabadúszó író ügyfeleid kezdőként szerezd meg, de mivel a Fiverr az egyik legnagyobb szabadúszó piac a világon, kemény munkád valóban megtérülhet. Tudjon meg többet a Fiverr-ről itt.

Minden szabadúszó írás:


A kezdőknek szóló szabadúszó írási munkákat közzétevő webhelyek listáján a következő márka egyszerűen csak All Freelance Writing néven szerepel.Szabadúszó álláshelyek – Minden szabadúszó írás

Az AFW mindenféle forrást kínál a kezdő szabadúszó írók számára, és napi szabadúszó írási munkákat is közzétesz, amelyek után folytathatja szabadúszó írói portfóliójának felépítését.

Publoft
A Publoft a tökéletes megoldás azoknak az íróknak, akik nem akarnak megbirkózni az ügyfelek felkutatásával, az ügyfelek kezelésével, a szabadúszó számlák küldésével és minden mással, ami egy szabadúszó vállalkozás vezetésével jár.

A Publoft megtalálja az ügyfeleket az Ön számára, majd „középső emberként” dolgozik az ügyfelek és a szabadúszó írók közötti ügylet közvetítésében.Szabadúszó írási munkák kezdőknek a Publofton

Ráadásul az oldaluk segítséget ígér a kezdő szabadúszó íróknak is, elmagyarázva, hogy „szükséged van-e egy kis ápolásra, hogy készen állj az ügyfélre, mindig adunk egy lövést az írásról, és hasznos visszajelzéseket adunk a munkád javításához.”Őszintén szólva, egy szabadúszó író kezdő számára ez nagyon fantasztikus. Tudjon meg többet a Publoftról itt.

Szabadság írással:


A következő webhely, amelyről szabadúszó írási munkákat kínál kezdőknek, kissé… hogyan is mondjuk … elavult megjelenésű.szabadúszó írási munkák kezdőknek az írással kapcsolatos szabadságrólDe ne hagyja, hogy a régi iskola design eldobja: az FWW igazán nagyszerű szabadúszó írási munkákat ír ki kezdőknek és szakértőknek egyaránt.

Pakbuck

Recent Posts

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?   Friends, do you want to know… Read More

3 months ago

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck If any of your old photos or videos… Read More

10 months ago

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021 As you know that T20 matches… Read More

11 months ago

How to see deleted WhatsApp messages on Android?

How to see deleted WhatsApp messages on Android If any of your friends on your… Read More

12 months ago

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker)

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker) Friends, have you come here to install the application? You… Read More

1 year ago

Tech Rater tool | buy cheap tech Rater tool in 2021

Tech Rater tool | buy cheap tech Rater tool in 2021: Tech Rater is the… Read More

1 year ago