Categories: Uncategorized

Ismertesse a szilárd blog, a flexjob, a centena és a problogger munkalehetőségeket

SolidGigs:


A SolidGigs az első azoknak a webhelyeknek a listáján, amelyek szabadúszó írási munkákat írnak kezdőknek. Akár blogolással, szövegírással vagy közösségi médiával foglalkozik, a SolidGigs segítségével remek írási munkákat találhat.

Szerezzen 10 INGYENES írói munkavezetőt
Írja be alább az e-mail címét, és 10 friss írási feladatot küldünk Önnek, csapatunk által az elmúlt 72 órában kézzel válogatva. Kikötés nélkül.Töltsön le feladatokat megbízható szolgáltatásért mindössze 30 dollárért – DoneMaker – Korlátlan webhelyszolgáltatás, havi díj
Kézzel válogatnak hetente több tucat szabadúszó munkahelyet, majd feliratkozóik számára kiküldik a szabadúszó lehetőségek legjobb 1-2% -át.

Keressen szabadúszó írási munkákat kezdőknek a SolidGigs oldalon.Csak kis havi díjat fizet a listájukhoz való hozzáférésért, és nem számítanak fel az ügyfél fizetésének egy százalékát (nagyon hasznos, ha Ön csak kezdő szabadúszó író).Itt kipróbálhatja a SolidGigst, mindössze 2 dollárért az első hónapban.

FlexJobs:


A listán a következő a szabadúszó írói állások aranybányája kezdőknek és szakértőknek egyaránt. A Flexjobs hetente több száz új szabadúszó állást küld, különböző nehézségekkel és minőséggel.Szerezzen kezdő szabadúszó írási munkákat a FlexJobs oldalonHa beállítja a megfelelő szűrőket, azonnal hozzáférhet egy csomó kezdő szintű szabadúszó író koncerthez. Tudjon meg többet a FlexJobs ingyenes próbaverziójáról itt.

Contena:


Ha olyan webhelyet keres, ahol szabadúszó írási munkák vannak kezdőknek, valamint olyan munkákat, amelyeket később használhat a szabadúszó karrierje során, akkor a Contena egy másik webhely, amelyet jobban meg kell vizsgálnia.

Contena szabadúszó írók listájaA Contena nemcsak nagyszerű kezdő munkahelyeket hirdet szabadúszó írók számára, hogy pénzt keressen, hanem néhány fontos lehetőséget is. A kiküldetéskor a legutóbbi állásajánlat havi 7 000 dolláros havi szabadúszó írás volt. Hihetetlen!

Problogger Job Board:


A listán a következő a személyes kedvencem. Miért? Mivel néhány legkorábbi szabadúszó írói munkámat találtam ezen az igazgatóságon keresztül.Problogger munkakörnyezet szabadúszó írói munkákról kezdőknek

Nem csak a kezdőknek szóló szabadúszó írási munkákat tartalmazza, ezért az összes listát végig kell válogatnia, de a Problogger Job Board az egyik legjobb – különösen, ha online publikációkhoz és blogokhoz kíván írni.5. Fiverr
Sok olyan szabadúszót ismerek, akik rajtoltak a Fiverr-en. Bár a Fiverr-hez hasonló webhelyek nem biztos, hogy a legjobb hosszú távú stratégiát jelentik szabadúszó karrierje során, kiváló lehetőség arra, hogy szabadúszó írói állást találjon a kezdőknek, akik újak a játékban.

Fiverr, kezdő szabadúszó íróként

Időbe, gyakorlásra és magad reklámozására lesz szükség ahhoz, hogy első szabadúszó író ügyfeleid kezdőként szerezd meg, de mivel a Fiverr az egyik legnagyobb szabadúszó piac a világon, kemény munkád valóban megtérülhet. Tudjon meg többet a Fiverr-ről itt.

Minden szabadúszó írás:


A kezdőknek szóló szabadúszó írási munkákat közzétevő webhelyek listáján a következő márka egyszerűen csak All Freelance Writing néven szerepel.Szabadúszó álláshelyek – Minden szabadúszó írás

Az AFW mindenféle forrást kínál a kezdő szabadúszó írók számára, és napi szabadúszó írási munkákat is közzétesz, amelyek után folytathatja szabadúszó írói portfóliójának felépítését.

Publoft
A Publoft a tökéletes megoldás azoknak az íróknak, akik nem akarnak megbirkózni az ügyfelek felkutatásával, az ügyfelek kezelésével, a szabadúszó számlák küldésével és minden mással, ami egy szabadúszó vállalkozás vezetésével jár.

A Publoft megtalálja az ügyfeleket az Ön számára, majd „középső emberként” dolgozik az ügyfelek és a szabadúszó írók közötti ügylet közvetítésében.Szabadúszó írási munkák kezdőknek a Publofton

Ráadásul az oldaluk segítséget ígér a kezdő szabadúszó íróknak is, elmagyarázva, hogy „szükséged van-e egy kis ápolásra, hogy készen állj az ügyfélre, mindig adunk egy lövést az írásról, és hasznos visszajelzéseket adunk a munkád javításához.”Őszintén szólva, egy szabadúszó író kezdő számára ez nagyon fantasztikus. Tudjon meg többet a Publoftról itt.

Szabadság írással:


A következő webhely, amelyről szabadúszó írási munkákat kínál kezdőknek, kissé… hogyan is mondjuk … elavult megjelenésű.szabadúszó írási munkák kezdőknek az írással kapcsolatos szabadságrólDe ne hagyja, hogy a régi iskola design eldobja: az FWW igazán nagyszerű szabadúszó írási munkákat ír ki kezdőknek és szakértőknek egyaránt.

Pakbuck

Recent Posts

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment Today I will share with you… Read More

6 months ago

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023 If you want to earn… Read More

7 months ago

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app Today I will tell… Read More

8 months ago

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan   If you want to… Read More

8 months ago

How to increase snack app coins in Pakistan (2023)

How to increase snack app coins in Pakistan (2021) If you want to increase the… Read More

8 months ago

How to create WhatsApp sticker 2023 | best WhatsApp sticker maker

How to create WhatsApp sticker 2023  If you want to make a photo or video… Read More

10 months ago