Categories: Uncategorized

Hogyan mutassa be munkáját online

Mutassa be online a munkáját


A hangmagasságok sokkal hatékonyabbak lesznek, ha linket ad egy online írási portfólióhoz, ahol a szerkesztők megnézhetik munkáját.Ennek nem kell semmi divatosnak lennie! Statikus webhely is megteszi, még egy is, amelyet sablonnal hoztak létre.

Ami a portfóliót illeti, ajánlom a Contently-t. Nem csak tiszta, könnyen használható digitális bemutató, hanem értékes munkát is eredményezhet: a platform egyedi ütemek és készségkészletek alapján párosítja a szerkesztőket írókkal és más tartalomkészítőkkel. Szó szerint több ezer dollárt kerestem egyszerűen azért, mert úgy döntöttem, hogy felhasználom.

Ha egy lépéssel tovább akar lépni, fontolja meg a blog indítását. A rendszeres írás remek módja a mesterség gyakorlásának, sőt, akár munkájához is hívet szerezhet.

A blog emellett a szerkesztőknek további mintákat ad áttekintésre, amikor átkattintanak az Ön webhelyére a pályán; minden blogbejegyzés egy példa az Ön által végzett munkára. Ez nem azt jelenti, hogy tökéleteseknek kell lenniük, de tudd, vé tette a nappali munkám abbahagyását, és akinek a munkája továbbra is a jövedelmem jelentős részét teszi ki – olyan lehetőség volt, amelyet részben a közös kapcsolat miatt kaptam. Webes példányt is írtam tornatermi ismerősöknek, barátoknak és családtagoknak, amelyek mind anyagilag, mind tapasztalataim bővítése érdekében jövedelmező projektek voltak.

A Write Life ügyvezető szerkesztője, Jessica Lawlor arról blogol, hogy hogyan szállta meg első szabadúszó ügyfelét, valamint azokat, amelyeket később talált. Az egyházi nővérektől a Twitter-barátokon át a meglévő szakmai kapcsolatokig szinte minden egyes történet hálózatba áll.

Példa: Ne hagyja figyelmen kívül egyetlen jelenlegi társadalmi szféráját sem, amikor az írási lehetőségekről van szó, és készüljön fel arra, hogy aktívan dolgozzon azok növeléséért. Mindenkinek szüksége van néha az írott szóra!Ez nyilvánvalónak hangzik, de akadályt jelenthet, ha még csak most kezded. Miután megtalálta az ügyfelet és elkészítette az ígért munkát, szüksége van arra, hogy pénzt szerezzen a bankszámlájáról a tiédbe.

Sok szabadúszó felhagyott a papírcsekkel és elsősorban az online fizetésekre támaszkodik. Ha csak szabadúszóként teszteli a vizeket, tartsa egyszerűvé, ha PDF-számlát készít, és elküldi e-mailben az ügyfelének, majd fizetést kér egy olyan könnyen használható rendszeren keresztül, mint a PayPal.

Nem tudja, mit kell beletenni az első számlájába? Téged fedeztek fel! Így írhat számlát, plusz egy számla példát.

Amint úgy érzi, hogy ragaszkodik a szabadúszó íráshoz, érdemes áttérnie egy olyan szoftverre, amely elkészíti az Ön számára a számlát, és segít nyomon követni a fizetéseket. Van egy listánk a legjobb számlaképző eszközökről a szabadúszók számára. Amikor azt mondom az embereknek, hogy szabadúszó író vagyok, gyakran azt gondolják, hogy kizárólag fényes magazinokban publikálok sikkes, egyszavas címmel. Ehhez a legközelebb eddig a Yahoo! – egy olyan vonal, amellyel nagyon elégedett vagyok, de amelynek védjegyével ellátott felkiáltójel nem éppen eleganciát vagy kifinomultságot mond.

A fizetős munkám nagy része sokkal kevésbé illusztris, de kritikus fontosságú a bankszámlám kerekítéséhez. A weboldal másolása, a SEO munkája és a listicle stílusú blogbejegyzések nem azok, amelyekről álmodik, amikor megérzi a toll húzását, de ezek a legmegbízhatóbb módszerek a szabadúszó írók számára a számlák kifizetésére.hogy ha van blogod, a szerkesztők ezt keresik, hogy betekintést nyerjenek az ügyességedbe és kreativitásodba.

Végül, ha van weboldala, akkor legitimebbnek érzi magát. (Az Impostor-szindróma teljesen egy dolog ebben a vállalkozásban, úgyhogy készülj fel!)

Ja, és amíg itt tartasz, győződj meg arról, hogy a közösségi média fiókod is jól tükrözik-e Önt. Bármelyik jó szerkesztő felfedezi ezeket, hogy többet tudjon meg rólad.

  1. Hálózat: Igen, ez az írók számára is fontos dolog
    Komoly üzleti introvertáltként a „hálózatépítés” számomra mindig négybetűs szónak tűnt. Tulajdonképpen a szabadúszás vonzott nagyrészt azért, mert eltávolított a zajos, zsúfolt irodai környezettől.

Mindazonáltal az első nagy ügyfelem – amely lehető

Pakbuck

Recent Posts

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment Today I will share with you… Read More

6 months ago

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023 If you want to earn… Read More

7 months ago

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app Today I will tell… Read More

8 months ago

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan   If you want to… Read More

8 months ago

How to increase snack app coins in Pakistan (2023)

How to increase snack app coins in Pakistan (2021) If you want to increase the… Read More

8 months ago

How to create WhatsApp sticker 2023 | best WhatsApp sticker maker

How to create WhatsApp sticker 2023  If you want to make a photo or video… Read More

10 months ago