Categories: Uncategorized

Hogyan adjunk el hirdetési helyet Google AdSense főoldal.

Adjon el hirdetési helyet
Google AdSence címlap.

Mindannyian láttunk olyan webhelyeket, amelyek a tartalmukban hirdetést használnak. Néha a hirdetések tolakodóak, máskor azonban természetesen integrálódnak a tartalomba.A webhelye bevételszerzésével hirdetések útján általában arra van fenntartva, hogy a webhelye nagy forgalmat érjen el. Ha a forgalmi száma magas, és csak tovább növekszik, akkor érdemes lehet felfedezni ezt a lehetőséget némi extra készpénzért.

Míg a fizetendő összeg a hálózattól függ, általában a megjelenítések vagy a kattintások száma alapján fizet.Sokféle hirdetési hálózat közül lehet választani. A Google AdSense valószínűleg a legismertebb hálózat. Ezzel jelentkezik a hálózatra, és miután jóváhagyta, elkezdheti hirdetések hozzáadását a webhelyére. Általában az Adsense hirdetések kifizetése nem lesz nagy, hacsak a forgalma havonta több millió látogatót nem ér el.

Vannak más hirdetési hálózatok, mint az Ezoic és a Media. Mindkettőnek van jóváhagyási folyamata és helyszíni értékelése. Ezeknek a hálózatoknak az az előnye is, hogy együttműködnek Önnel a hirdetési bevételek optimalizálása érdekében.

Ha nem szeretne hirdetési hálózattal dolgozni, akkor saját maga is eladhatja a hirdetéseket. Ha van egy hiánypótló közönséged, akkor ez egy elég érdemes lehetőség lehet. Tegyük fel, hogy van egy webhelye, amely az alvás optimalizálását szolgálja. A fent említett hirdetési hálózatok egyikének használata helyett eladhat hirdetési helyet nagy matraccégeknek.Lehetősége van szponzorált tartalom létrehozására is. Itt fizet egy cég egy szponzorált tartalom létrehozásáért, amelyet közzétesz a webhelyén. Az olyan webhelyek, mint a Buzzfeed és a Millo, ezt a megközelítést választották.

Adja el szolgáltatásait.


A szolgáltatások eladása a webhelyéről az online pénzkeresés egyik leggyorsabb módja.

Kétféle megközelítést alkalmazhat:

Hozzon létre oktatási blogot, és ajánlja fel szolgáltatásait
Hozzon létre egy rést tartalmazó blogot, amely hasznos információkat tartalmaz egy adott témáról. Tegyük fel, hogy van blogja a famegmunkálási technikákról, és létrehozott egy megfelelő méretű e-mail listát, és biztos forgalmi számot kapott.Hozzáadhat egy olyan szolgáltatási oldalt a webhelyéhez, ahol famegmunkálási órákat kínál, akár személyesen, akár olyan médiumokon keresztül, mint a Skype.

Hozzon létre egy alapvető weboldalt és mutassa be szolgáltatásait
A másik módszer egy WordPress-webhely létrehozását jelenti, amelynek kizárólagos célja a szolgáltatások nyújtása vállalatok és magánszemélyek számára.Tegyük fel, hogy szabadúszó író akarsz lenni. Ki kell választania egy rést, és fel kell építenie webhelyét. Ezután hozzon létre néhány oldalt, amelyben elmondhatja az embereknek, hogy kik vagytok, az Ön által nyújtott szolgáltatásokat, és mutasson be néhány példát munkájáról.

Ezután kezdjen generálni potenciális ügyfeleket új szolgáltatási vállalkozásához vendég blogolással, podcast-interjúkkal vagy hideghírekkel.9. Hozzon létre egy előfizetői munkabeszélőt
Az állásajánlatok meglehetősen jövedelmező módja lehet a weboldalon való megélhetésnek.A folyamat egyszerű – azok az emberek, akik valakit fel akarnak venni egy adott résbe, állásajánlatot tesznek közzé az Ön webhelyén, a látogatók pedig jelentkeznek az állásra.

A Balance Karrier címlap.

Akár felszámolhatja az embereket, hogy feladják az álláshirdetéseket. Vagy havi tagsági díjat számíthat fel látogatói számára, hogy beléphessen az álláshivatalba.Ne feledje, hogy megfelelő forgalomra van szükség ahhoz, hogy egy ilyen webhely működjön. A cég nem fizet fizetett munkát az Ön webhelyén, ha nem küld képzett jelentkezőket.

Nézzük meg például a ProBlogger Job Board-ot. Itt a vállalatok és magánszemélyek díjat fizetnek az állásajánlatok webhelyen történő közzétételéért. Ezután bárki számára ingyenes a hozzáférés és a jelentkezés. Mivel a ProBlogger egy nagyszámú közönséggel foglalkozó hatósági oldal, az állást kiküldő vállalkozások több száz kérelmet kapnak minden egyes listára.Munkahelyi tábla létrehozásakor győződjön meg arról, hogy szilárd közönsége van, amely szinergiával rendelkezik az Ön területén lévő vállalatokkal.

Pakbuck

Recent Posts

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment Today I will share with you… Read More

6 months ago

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023 If you want to earn… Read More

7 months ago

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app Today I will tell… Read More

8 months ago

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan   If you want to… Read More

8 months ago

How to increase snack app coins in Pakistan (2023)

How to increase snack app coins in Pakistan (2021) If you want to increase the… Read More

8 months ago

How to create WhatsApp sticker 2023 | best WhatsApp sticker maker

How to create WhatsApp sticker 2023  If you want to make a photo or video… Read More

10 months ago