Categories: szabadúszó

Mi az ügyfélszolgálat, a logó megtervezése és illusztrálása, audio és video gyártás, építészeti szolgáltatások és adatbeviteli munka.

Vevőszolgálat:


Lövés egy nő mosolyából, miközben a fülhallgató mikrofonját tartja.
Lehet, hogy az ügyfélszolgálati munkák nem olyan népszerűek, mint más szabadúszó típusok, de rengeteg elérhető. Előfordulhat, hogy új indításkor technikai támogatást kell nyújtania az ügyfélnek, vagy ügyfelekkel kell foglalkoznia.

Ehhez a munkához valóban nagyszerű kommunikációs készségekre lesz szükséged, hogy könnyedén kapcsolatba léphess az ügyfelekkel. Ezenkívül jó ismeretekkel kell rendelkeznie az adott területen, ahol dolgozik, mivel mindenféle kérdést fognak feltenni az ügyfelektől.

A közösségi média koordinátora
A közösségi média fogalma
A közösségi média koordinátorának és a közösségi menedzsernek csak megfelelő tapasztalattal rendelkező emberek végezhetnek munkát. Mindenféle platformot kezelnie kell, mint például a Facebook, a LinkedIn, a Google Plus és még sok más. Kezelnie kell és nyomon kell követnie az összes és minden közösségi médiafiókot az ügyfél számára. Ez azt jelenti, hogy ötletre van szüksége arról, hogyan lehet kapcsolatba lépni az emberekkel és hogyan lehet velük bánni. Ehhez komoly szervezési és kommunikációs készségekre lesz szükség.

Logo tervezés és illusztráció:


Az előadó vázlatot készít egy vázlatlapon egy nagy monitor előtt, amelyen logótervek, billentyűzet, készítők, ceruzák, festékek és egyebek láthatók.


A

logótervezés és az illusztrációk valóban érdekes és szórakoztató lehetőségek. Minden alkalommal kicsit kreatívnak kell lenned, hogy varázslatos illusztrációkat készíthess. Ehhez tervezési és grafikai ismeretekre lesz szükséged. Azt is tudni kell, hogyan kell csinálni a márkaépítést, és esztétikus ízléssel kell rendelkeznie. További felelősségként mindenféle ügyféligényt meg kell oldania, ezért készen áll erre. Nagyon sok munka van ezen a területen, így végül rengeteg ügyfelet szerez, ha elég tehetséges vagy.

Audio és video gyártás:


Nő, aki egy csésze kávét és egeret tart egy kettős monitor előtt, amely zenei videót szerkeszt a képernyőn.
Az audio- és videotermelőknek megfelelő szintű ismeretekre lesz szükségük a videók és hanganyagok rögzítésében, szerkesztésében és gyártásában. Ha van némi munkatapasztalata, akkor könnyen elvégezheti ezt a feladatot. Tudnia kell bizonyos szoftverek, például a Premiere stb. Használatát is.Emberi erőforrás menedzsment
Hátulnézet egy nő ül szemben a trió két férfi és egy nő öltönyben.


A HR menedzsment minden vállalat alapvető része, ezért rengeteg munkahely áll rendelkezésre a munkaerőpiacon. Ezt a munkát online és offline is elvégezheti. Ehhez a feladathoz jó munkatapasztalattal és önéletrajzzal kell rendelkeznie. Szüksége lehet egy jó hálózatra és más HR vezetők kapcsolataira is. Ez a feladat inkább tapasztalt vezetőknek szól, mint újoncnak.

Építészeti szolgáltatások:


Tp nézet egy építész dolgozik a tervrajz egy vonalzó, háromszög és egy csésze kávé.
Rengeteg építészeti szolgáltatás végezhető szabadúszóként. A legnépszerűbb közülük a belsőépítészet. Ügyfeleivel otthonának kényelmével foglalkozhat. Ehhez a feladathoz rendelkeznie kell valamilyen iskolai végzettséggel vagy építészeti végzettséggel. A belsőépítészetnél fontos ismerni az ügyfél látásmódját és jól érzékelni az esztétikát.

A szabadúszó sok ember számára nyitotta meg az ajtót. Bármely technikai készség nagyszerű szabadúszó karrierként alakítható ki számodra.Kreatív tervezés.


Ember dolgozik két monitor előtt, miközben a billentyűzet és az egér.
A kreatív tervezés valójában egy hatalmas munkaterület. Számos különféle projektet tartalmazhat, például egy egyszerű PowerPoint bemutatót és egy asztalt az Adobe Photoshop segítségével. Fontos olyan szoftvereket tanulni, mint az Adobe Photoshop, a Lightroom és a PowerPoint.

Ehhez sok gyakorlásra és tapasztalatra van szükség, hogy gyorsan és egyszerűen megtehesse. Előzetesen portfóliót is kell készítenie, hogy megmutathassa ügyfeleinek munkáját. Fontos, hogy folyamatosan megismerje a kreatív tervezési trendeket, hogy nagyobb hatást érhessen el a célközönség számára. Ez előnyt nyújt Önnek a többi tervezővel szemben.

Adatbeviteli munkák:


Munka egy notebookon, amely a grafikonokat mutatja a képernyőn.
Az adatbeviteli munkák talán a legnépszerűbb és legegyszerűbb munkák, amelyeket szabadúszóként kaphat. Ezekben a munkákban nincs semmi újdonság, és ezeknek a feladatoknak egyáltalán nem kell magas szintű készség. Előfordulhat például, hogy meg kell néznie egy dokumentum képeit, és le kell írnia egy word fájlba vagy táblázatba. A legtöbb adatbeviteli személynek van egy bizonyos oldala, amelyet egy nap alatt ki kell töltenie.

Ehhez a munkához gyors gépelési sebességre van szükség, hogy rengeteg munkát végezhessen el egy nap alatt. Szüksége lesz türelemmel olyan monoton feladatok elvégzéséhez is, mint az adatbevitel.


Pakbuck

Share
Published by
Pakbuck

Recent Posts

How to remove emoji from photo Urdu & Hindi

How to remove emoji from photo Urdu & Hindi   If you want to remove… Read More

2 days ago

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment Today I will share with you… Read More

2 months ago

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023 If you want to earn… Read More

3 months ago

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app Today I will tell… Read More

4 months ago

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan   If you want to… Read More

4 months ago

How to increase snack app coins in Pakistan (2023)

How to increase snack app coins in Pakistan (2021) If you want to increase the… Read More

4 months ago