Categories: Uncategorized

Mi az online korrepetálás, podcasting és könyvértékesítés.

Online korrepetálás

Shutterstock
Shutterstock
Ha van olyan képessége, amelyet megtaníthat másoknak, akkor fel lehet állítani egy online tanfolyamot is, amelyet online tud hirdetni. Találhat online tanfolyamokat, amelyek bármit megtanítanak a főzéstől a marketingig vagy akár szabadúszó írásig. A fene, még saját tanfolyamot is kínálok pénzügyi tanácsadóknak, akik online akarják venni vállalkozásukat – az Online tanácsadó növekedési képletét.

Tavaly profiloztam Joseph Michael barátomat, az Easy Course Creation munkatársát. Michael több különböző tanfolyamot kínál, köztük egy írószoftver tanfolyamát, a “Scrivener” nevet. Az évek során Michael évente legalább hat figurát keresett eladási tanfolyamokkal, amelyek segítenek az embereknek elérni az általa elért sikert.

A legtöbb ember online tanfolyamát egy olyan platformon keresztül állítja be, mint a Teachable.com. A Teachable segítségével feltöltheti tanfolyamait, és a platform segítségével kezelheti az ügyfeleket és elfogadhatja a fizetéseket.

5: Podcasting

Az online pénzkeresés másik módja az online podcast tárolása. Megvan a Good Financial Cents podcast a blogomhoz, és ezt a platformot használom arra, hogy állandóan új szponzorokat és hirdetőket találjak.

Még mindig emlékszem, hogy megszereztem az első szponzoromat a podcaston, és megtudtam, hogy hajlandóak voltak 8000 dollárt fizetni érte, hogy egy rövid klipet minden egyes podcast elején 90 napig feltegyek. Ez őrületesen izgalmas volt számomra abban az időben, mivel nem voltam biztos abban, hogy eleinte ennyit tudok-e bevételszerezni a podcastommal.

Rengeteg ember azonban sokkal többet keres, mint én a podcastjain. Vegyük az Entrepreneur On Fire podcastot, amelyet John Lee Dumas vezet. A műsor legfrissebb jövedelmi jelentése szerint ez a podcast nettó jövedelmet meghaladta a 400 000 dollárt 2018 márciusában. Ez most őrült.

A podcasting előrehaladásának kulcsa a rés megtalálása, a közönség növelése, majd a bevételszerzés és a szponzorokkal való kapcsolattartás módjainak megtalálása. Ez nem a legegyszerűbb módja az internetes pénzkeresésnek, mivel sok logisztika foglalkozik egy podcast írásával, rögzítésével és szerkesztésével, de mégis érdemes megfontolni.

6: Könyvértékesítés

Míg a kiadói iparban korábban nagy volt a nyomtatás, manapság online teljesítheti a könyv írásának, kiadásának és marketingjének egész folyamatát. Az olyan webhelyek, mint a Create Space, lehetővé teszik, hogy feltöltsék és nyomtatásra vigyék a könyvüket anélkül, hogy hivatalos kiadót vennének bele, sőt, az Amazon.com-on is megtalálhatja könyvét, hogy az emberek ott megvásárolhassák.

Az általam ismert Joseph Hogue nevű bloggernek sikeres blogja van (Munkám otthoni pénzből), és virágzó könyvkiadási vállalkozása van. Hogue számos online kiadott könyvet írt, hogy folyamatosan passzív jövedelemforrást hozzon létre.

Ha úgy gondolja, hogy írhat egy könyvet, amelyet az emberek meg akarnak vásárolni, ez .# 7: Ólomértékesítés
Az online pénzkeresés másik módja a leadek gyűjtése
. A vezető értékesítés érdekében a fő lépések közé tartozik egy weboldal létrehozása, az adott webhely forgalmának megszerzése és annak biztosítása, hogy olyan leadeket gyűjtsön, amelyekért valaki valóban fizet.

Íme egy jó példa arra, hogy a vezető értékesítés hogyan működhet a való életben: Második weboldalam, a Jeff Életbiztosítása rengeteg forgalmat hoz be olyan emberektől, akik az interneten keresnek választ az életbiztosítási kérdésekre. Míg korábban létrehoztam a weboldalt, hogy magam is eladhassam ezeknek az embereknek az életbiztosítását, nagyon sok munka volt a különféle kérések és ügyfelek feldolgozása. Ennek eredményeként elkezdtem értékesíteni az összegyűjtött vezetőket.

Alapvetően a vezető vásárlók hajlandók fizetni a személyes adatokért, amelyeket a webhelyemet felkereső emberektől gyűjtöttem. Ez mindenki számára előnyös, mivel fizetnek a leadekért, és a webhelyem látogatói olyan valakihez kapcsolódnak, aki segít nekik.

Ne feledje azonban, hogy számos különböző iparágban értékesíthet leadeket – nemcsak életbiztosítások. Valójában csak ki kell találnia egy rést, ki kell építenie egy weboldalt és a forgalmat, és meg kell néznie, mennyit kaphat az összegyűjtött leadekért.

Pakbuck

Recent Posts

How to remove emoji from photo Urdu & Hindi

How to remove emoji from photo Urdu & Hindi   If you want to remove… Read More

4 days ago

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment Today I will share with you… Read More

2 months ago

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023 If you want to earn… Read More

3 months ago

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app Today I will tell… Read More

4 months ago

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan   If you want to… Read More

4 months ago

How to increase snack app coins in Pakistan (2023)

How to increase snack app coins in Pakistan (2021) If you want to increase the… Read More

4 months ago