Categories: szabadúszó

Mi az írás, marketing és PR, adatbevitel, virtuális asszisztens munka és online korrepetálás.

Írás:


Kezdjük a nyilvánvalóval: a szabadúszó írás a klasszikus otthoni munka. Ha azonban még nem küzd virtuális tintával, akkor nem biztos, hogy rájön, hányféle szabadúszó írási munka létezik. Az újságírástól kezdve a szövegíráson, a blogoláson át a közösségi médiáig minden temperamentumhoz és tapasztalattípushoz tartozik írási munka.

Szerkesztés és lektorálás
Akár tapasztalt grammatikus, akár csak valaki, akinek szilárd szeme van a részletekre, az internet szerkesztési és lektorálási koncertekkel jelenik meg az Ön készségének és tapasztalatának szintjén.

Marketing és PR:


Ha van telefonja és internetkapcsolata, amely elég megbízható a Skype-értekezlet fenntartásához, akkor marketing- vagy PR-munkáját saját otthonában végezheti el. Csak készüljön fel arra, hogy alkalmanként helyszíni találkozót tart. Sok esetben az ügyfél egyszer-egyszer a szemébe akarja nézni marketingjét vagy PR-pro-ját – és nem csak egy webkamerán keresztül.

A közösségi média koordinátorának és menedzserének munkája szintén ebbe az ernyőbe tartozik, és otthonról ugyanolyan egyszerűen elvégezhető, mint irodából.

Átírás:


Az átírási munkák általában három ízben kaphatók: orvosi, jogi és piackutatás. Ez utóbbi a legkevesebb tanulmányt igényli, a szakterület speciális szaknyelvének megismerése szempontjából. A legtöbb esetben az átírási feladatokat egy ügynökség látja el, amely megköveteli, hogy végezzen egy gépelési tesztet, majd szükség szerint állítson be feladatokat.

Adatbevitel:


Ha 60 szót írhat be percenként vagy annál többet, és az ismétlődő munkákat inkább Zen-nek, mint unalmasnak találja, akkor az adatbeviteli feladatok működhetnek az Ön számára.

Csak vigyázz: a nagy összegeket ígérő, vagy bankszámla- vagy egyéb személyes adatokat kérő adatbeviteli munkák hirdetései az indulás előtt piros zászlók a csalásokra. (A cikk végén olvashat bővebben az otthoni munka csalásokról.)

Virtuális asszisztens munka:


Ha van tapasztalata személyes asszisztensként, adminisztratív asszisztensként vagy irodavezetőként, hasonló munkát végezhet számos ügyfél számára, a saját otthonától kényelmesen. A virtuális asszisztensek adminisztratív támogatást nyújtanak telefonon és interneten keresztül, gyakran egy ügynökségen keresztül, amely összeköti őket az ügyfelekkel.Hívóközpont.


A virtuális telefonközpont-feladatok ugyanazok a koncertek, mint a személyes munkák, levonva a hívásközpontba vezető utat. Egy figyelmeztetés: győződjön meg róla, hogy tudja-e a cég fizetett képzést nyújtani, vagy ha saját induló költségeihez kellene állnia. Ez utóbbi forgatókönyv elég fillérbe kerülhet, vagy átveréssé válhat.

Online korrepetálás:


Edző általános, középiskolai, középiskolai vagy főiskolai hallgatók különféle témákban, az interneten keresztül. A legtöbb vállalat szeretne oktatási tapasztalatot szerezni az általad oktatott témában, valamint egyetemi diplomát.

Teljes munkaidős munkája, szabadúszó munkaként
Ne feltételezd, hogy jelenlegi foglalkozásod összeférhetetlen a szabadúszó élettel. Sok olyan munka, amely szilárdan a fizikai irodák és létesítmények világában gyökerezik, valójában tökéletes a szabadúszó munkához. Például a regisztrált ápolónők különféle szabadúszó koncerteket találhatnak, amelyek megkövetelik engedélyüket, készségeiket és tapasztalataikat, ideértve a biztosítótársaságok esetkezelését, a telefonos osztályozást és az orvosi telefonos központ munkáját.

Ezenkívül nézze meg ezeket az otthoni munkavégzéseket, hogy további lehetőségeket vegyen figyelembe.

Óvakodjon a csalásoktól:


A sok törvényes otthoni munkavégzés között rejtve vannak különböző fokú okosságok és rosszindulatú szándékok. Annak elkerülése érdekében, hogy az otthoni munkahelyi átverés elkapjon, mindig kutasson a vállalatok előtt, mielőtt elkötelezi magát. Ne küldjön pénzt, számla- vagy társadalombiztosítási számokat, vagy bármilyen olyan információt, amely megkönnyítené személyazonosságának ellopását. Óvakodjon azoktól a szervezetektől, amelyeknek meg kell vásárolniuk a készletet, mielőtt belekezdenének, vagy megígérik, hogy segítenek a sietségben meggazdagodni. A lényeg: ne feledje a közmondást: ha túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, általában az.

Pakbuck

Share
Published by
Pakbuck

Recent Posts

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?   Friends, do you want to know… Read More

3 months ago

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck If any of your old photos or videos… Read More

10 months ago

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021 As you know that T20 matches… Read More

11 months ago

How to see deleted WhatsApp messages on Android?

How to see deleted WhatsApp messages on Android If any of your friends on your… Read More

12 months ago

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker)

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker) Friends, have you come here to install the application? You… Read More

1 year ago

Tech Rater tool | buy cheap tech Rater tool in 2021

Tech Rater tool | buy cheap tech Rater tool in 2021: Tech Rater is the… Read More

1 year ago