Categories: szabadúszó

Mi az írás, marketing és PR, adatbevitel, virtuális asszisztens munka és online korrepetálás.

Írás:


Kezdjük a nyilvánvalóval: a szabadúszó írás a klasszikus otthoni munka. Ha azonban még nem küzd virtuális tintával, akkor nem biztos, hogy rájön, hányféle szabadúszó írási munka létezik. Az újságírástól kezdve a szövegíráson, a blogoláson át a közösségi médiáig minden temperamentumhoz és tapasztalattípushoz tartozik írási munka.

Szerkesztés és lektorálás
Akár tapasztalt grammatikus, akár csak valaki, akinek szilárd szeme van a részletekre, az internet szerkesztési és lektorálási koncertekkel jelenik meg az Ön készségének és tapasztalatának szintjén.

Marketing és PR:


Ha van telefonja és internetkapcsolata, amely elég megbízható a Skype-értekezlet fenntartásához, akkor marketing- vagy PR-munkáját saját otthonában végezheti el. Csak készüljön fel arra, hogy alkalmanként helyszíni találkozót tart. Sok esetben az ügyfél egyszer-egyszer a szemébe akarja nézni marketingjét vagy PR-pro-ját – és nem csak egy webkamerán keresztül.

A közösségi média koordinátorának és menedzserének munkája szintén ebbe az ernyőbe tartozik, és otthonról ugyanolyan egyszerűen elvégezhető, mint irodából.

Átírás:


Az átírási munkák általában három ízben kaphatók: orvosi, jogi és piackutatás. Ez utóbbi a legkevesebb tanulmányt igényli, a szakterület speciális szaknyelvének megismerése szempontjából. A legtöbb esetben az átírási feladatokat egy ügynökség látja el, amely megköveteli, hogy végezzen egy gépelési tesztet, majd szükség szerint állítson be feladatokat.

Adatbevitel:


Ha 60 szót írhat be percenként vagy annál többet, és az ismétlődő munkákat inkább Zen-nek, mint unalmasnak találja, akkor az adatbeviteli feladatok működhetnek az Ön számára.

Csak vigyázz: a nagy összegeket ígérő, vagy bankszámla- vagy egyéb személyes adatokat kérő adatbeviteli munkák hirdetései az indulás előtt piros zászlók a csalásokra. (A cikk végén olvashat bővebben az otthoni munka csalásokról.)

Virtuális asszisztens munka:


Ha van tapasztalata személyes asszisztensként, adminisztratív asszisztensként vagy irodavezetőként, hasonló munkát végezhet számos ügyfél számára, a saját otthonától kényelmesen. A virtuális asszisztensek adminisztratív támogatást nyújtanak telefonon és interneten keresztül, gyakran egy ügynökségen keresztül, amely összeköti őket az ügyfelekkel.Hívóközpont.


A virtuális telefonközpont-feladatok ugyanazok a koncertek, mint a személyes munkák, levonva a hívásközpontba vezető utat. Egy figyelmeztetés: győződjön meg róla, hogy tudja-e a cég fizetett képzést nyújtani, vagy ha saját induló költségeihez kellene állnia. Ez utóbbi forgatókönyv elég fillérbe kerülhet, vagy átveréssé válhat.

Online korrepetálás:


Edző általános, középiskolai, középiskolai vagy főiskolai hallgatók különféle témákban, az interneten keresztül. A legtöbb vállalat szeretne oktatási tapasztalatot szerezni az általad oktatott témában, valamint egyetemi diplomát.

Teljes munkaidős munkája, szabadúszó munkaként
Ne feltételezd, hogy jelenlegi foglalkozásod összeférhetetlen a szabadúszó élettel. Sok olyan munka, amely szilárdan a fizikai irodák és létesítmények világában gyökerezik, valójában tökéletes a szabadúszó munkához. Például a regisztrált ápolónők különféle szabadúszó koncerteket találhatnak, amelyek megkövetelik engedélyüket, készségeiket és tapasztalataikat, ideértve a biztosítótársaságok esetkezelését, a telefonos osztályozást és az orvosi telefonos központ munkáját.

Ezenkívül nézze meg ezeket az otthoni munkavégzéseket, hogy további lehetőségeket vegyen figyelembe.

Óvakodjon a csalásoktól:


A sok törvényes otthoni munkavégzés között rejtve vannak különböző fokú okosságok és rosszindulatú szándékok. Annak elkerülése érdekében, hogy az otthoni munkahelyi átverés elkapjon, mindig kutasson a vállalatok előtt, mielőtt elkötelezi magát. Ne küldjön pénzt, számla- vagy társadalombiztosítási számokat, vagy bármilyen olyan információt, amely megkönnyítené személyazonosságának ellopását. Óvakodjon azoktól a szervezetektől, amelyeknek meg kell vásárolniuk a készletet, mielőtt belekezdenének, vagy megígérik, hogy segítenek a sietségben meggazdagodni. A lényeg: ne feledje a közmondást: ha túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, általában az.

Pakbuck

Share
Published by
Pakbuck

Recent Posts

How to remove emoji from photo Urdu & Hindi

How to remove emoji from photo Urdu & Hindi   If you want to remove… Read More

3 days ago

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment Today I will share with you… Read More

2 months ago

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023 If you want to earn… Read More

3 months ago

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app Today I will tell… Read More

4 months ago

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan   If you want to… Read More

4 months ago

How to increase snack app coins in Pakistan (2023)

How to increase snack app coins in Pakistan (2021) If you want to increase the… Read More

4 months ago