Categories: Uncategorized

Mi az affiliate market és a Google Adsense

1: Google Adsense

Ha meglátogatott valamelyik webhelyet, látott Google-hirdetéseket. Ezek a hirdetések mindenhol vannak, és jó okkal. Nemcsak egyszerűen telepíthetők bármelyik alapvető webhelyen, de jövedelmezőek is lehetnek, amint az Ön webhelye elkezd állandó forgalmat hozni.

A Google AdSense egyik legfőbb tulajdonsága, hogy ilyen könnyű beállítani. Ha van blogja vagy webhelye, regisztrálhat egy ingyenes Google AdSense-fiókot. Innentől kezdve a Google megad egy egyedi kódot, amelyet beilleszt a webhelyére. A Google onnan veszi, nyomon követi az oldal megtekintését, a forgalmat és a bevételeket az Ön nevében. Nincs karbantartás vagy karbantartás ennek a dolognak a megvalósításához, ami miatt nincs gond, ha már van weboldala.

TÁMOGATOTT

Mennyit fog keresni? Szerintem a legjobb hónapom a Google AdSense-nél csaknem 5000 dollár volt az elmúlt tíz évben. Ez a csodálatos hónap felrobbant a fejemben, mivel valójában a blogolás utam kezdete volt. Ha egy hónap alatt nulláról 5000 dollárra vált, ez megrengeti a világot. Számomra ez még jobban felizgatott, mert tudtam, hogy más módszerek is vannak a bevételszerzésre.

2: Affiliate Marketing

Akár van weboldala, vagy még mindig ötleteket álmod meg egy bloghoz, az affiliate marketinget is megvizsgálhatja. Az affiliate marketing használatával márkákkal és vállalkozásokkal áll kapcsolatban a weboldal tartalmán belül. Ha megemlít egy terméket vagy szolgáltatást, akkor az adott termékhez vagy szolgáltatáshoz egy egyedi affiliate kód segítségével hivatkozik, amelyet az adott társprogramba történő regisztráció során kapott. Innentől kezdve pénzt keres, amikor valaki vásárol egy terméket vagy szolgáltatást a linkjén keresztül.

Általánosságban elmondható, hogy kapcsolatban álló leányvállalatokkal szeretne partneri kapcsolatban állni.Általánosságban elmondható, hogy olyan társult vállalkozásokkal kíván partneri viszonyban lenni, amelyek kapcsolódnak a blog koncepciójához. Mivel pénzügyi tanácsadó vagyok, sok kapcsolt energiámat olyan pénzügyi termékekre fordítottam, mint takarékpénztárak, hitelkártyák és befektetési számlák.

Az egyes társult programokra történő regisztráció mellett regisztrálhat egy affiliate hirdetési hálózatra is, amely rengeteg különböző leányvállalatot kínál egy helyen. Így láthatja, mi működik és mi nem működik az idő múlásával.

Ha inspirációt keres, Michelle Schroeder-Gardner barátom, a Making Sense of Sense weboldal minden szakértője lett az affiliate marketingnek. Michelle havonta több mint 100 000 dollárt keres blogjából, és jövedelmének nagy részét a leányvállalatok értékesítése adja. Michelle annyi sikert aratott az affiliate marketing terén, hogy még saját tanfolyamot is készít, amelynek célja az Affiliate Marketing értelme.

Míg Michelle rengeteg leányvállalattal dolgozik a pénzügyi szolgáltatóiparban, az egyik legnagyobb leányvállalata a Bluehost nevű blog-hosting cég. Ez csak azt mutatja, hogy szinte bármely leányvállalattal vagy termékkel lehet pénzt keresni, ha ismeri a közönségét, és elegendő forgalmat generál az eladások létrehozásához.

3: Tanácsadás

Az online pénzkeresés másik módja a konzultáció. Ha bármilyen területen szakértő vagy, találhatsz olyan embereket, akik hajlandóak fizetni neked, hogy tanácsot adhassanak nekik személyes vagy üzleti céljaik tekintetében. Azt gondolhatja, hogy Ön nem elég fontos ahhoz, hogy konzultáljon a nagyvállalatokkal, de meglepődhet azon, hogy milyen típusú szakértelmet fizetnek az emberek.

Kollégám, Robert Farrington, a The College Investor jó példája annak, aki online konzultált az oldalon egy valószínűtlen iparágban. Robert elmondta, hogy miután néhány éve blogolt, pár márka megkereste, hogy segítséget kérjen tőle a közösségi médiában és az online marketingben.

Robert elmondta, hogy egy időre átlagosan 4-6 ilyen koncertet készített egy időre, ütemtervétől és az ezzel járó munkától függően. A legjobb az egészben, hogy átalányt számított fel, amely általában 100 dollár / óra körül alakult. És ne feledje, ez az a fizetés volt, amelyet azért keresett, hogy tanácsot adjon az embereknek a közösségi média eszközök, például a Facebook és a Pinterest használatának legjobb módjairól márkáik növekedéséhez.

Ha el akarja kezdeni a konzultációt, de nem biztos abban, hogy milyen lépéseket kell tennie a továbbiakban, akkor ingyenes fiókot is létrehozhat a Clarity.fm oldalon. Ez a weboldal lehetővé teszi, hogy bárki, aki tanácsadást kíván ajánlani, ingyenes profilt hozzon létre. A profilod beállítása után az emberek megtalálják Önt, és lefoglalnak egy munkamenetet, amelyért fizetnek

Pakbuck

Recent Posts

How to remove emoji from photo Urdu & Hindi

How to remove emoji from photo Urdu & Hindi   If you want to remove… Read More

5 days ago

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment Today I will share with you… Read More

2 months ago

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023 If you want to earn… Read More

3 months ago

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app Today I will tell… Read More

4 months ago

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan   If you want to… Read More

4 months ago

How to increase snack app coins in Pakistan (2023)

How to increase snack app coins in Pakistan (2021) If you want to increase the… Read More

4 months ago