Categories: Uncategorized

Mi a Skywordre való feliratkozás:

Iratkozzon fel a Skywordre:


A Skyword egy olyan platform, amely segít a márkáknak olyan írókat találni, akik segítenek az üzenetküldésben.Számos nagy nevű online magazin és vállalat a Skyword-et használja platformként az írók számára cikkek, ötletek stb. Írására.Beállíthatja magát a Skyword profiljával, megadhatja tapasztalatait, ha van ilyen, és az iparágakat, amelyeknek ír, és elmondhat egy kicsit magáról.Ha a márkáknak tartalomra van szükségük, akkor felmerülhet egy olyan keresés, az iparágától függően, amely megfelel Önnek, mint a cég lehetséges írójának.

Közvetlenül a platformon lesz portfóliója, ami hasznos, ha még nincs weboldala, ahol megmutathatja munkáját.

Adja el tartalmát a RedGage-en
A RedGage egy nagyon különböző módja annak, hogy pénzt keressen a tartalmaival.A webhely segítségével eladhatja blogjait, fényképeit, videóit és másoknak szóló linkjeit.

Amikor itt blogokat ír, látogatókat vonz a tartalmaira.A RedGage aszerint fizet, hogy hány megtekintést kap. Minél több, annál jobb.Ez a bevételek megosztásának egyik formája, ami azt jelenti, hogy a RedGage megosztja veled hirdetési bevételeit, az egyik embert, aki létrehozza azt a tartalmat, amelyet a közönsége megnéz.

A hónap végén fizetnek mindenért, amit az előző hónap során felhalmozott.Minden felhasználónak egyedi díjszabása lesz, amely a munkájuk minőségétől és népszerűségétől függ.Idővel, ha folyamatosan sikerességi rátája van a cikkeivel, akkor előfordulhat, hogy növekszik a kereseti ráta.Ha legalább 25 dollár van a számláján, felveheti pénzét egy RedGage kártyára.Keressen tartalommarketing ügynökségeket
Az egyik dolog, ami nekem kezdőként működött a legjobban (és úgy tűnik, hogy másoknak is nagyon jól működik!) A tartalommarketing ügynökségekkel való kapcsolat.

Az ügynökség általában egyének csoportja, akik együtt dolgoznak a vállalkozások tartalmának és stratégiáinak megalkotásában.A kis ügynökségek között 2-10 ember dolgozhat együtt a tartalom terén, míg a nagy ügynökségek százai lehetnek.A kis ügynökségek megcélzása jó lehet a korai kezdők számára.Keressen néhány ügynökséget a LinkedIn, a Twitter vagy a Google keresésein, és közölje velük, hogy íróként elérhető vagy, ha szükségük van egy másikra.

De ne légy spam jellegű a kapcsolatodban.

Győződjön meg róla, hogy az ügynökségnek küldött e-mailben valamilyen írásmintával készül, még akkor is, ha azt felkorbácsolja az ügynökségekhez való jelentkezés céljából.El kell magyaráznia az adott iparágon belüli tapasztalatait is, mivel az ügynökségek általában több iparág vállalkozásával dolgoznak.

Lehetséges, hogy például egy ügynökség jelenleg az autóipar egyik ügyfelével dolgozik, de egyik jelenlegi írójuk sem tapasztalt ezen a területen.

Ha Ön autószerelő lenne, vagy sok ismerete lenne a gyártókról, a modellekről és a kárpitokról, akkor tökéletes lehet.Használjon bármilyen szakértelmet, amely a maga javára szolgál, és felszámolhatja a csapatot.

Hozzon létre egy Niche webhelye


Van saját blogod? Tudta, hogy a saját blog birtoklása az egyik legjobb módszer a szabadúszó írói portfólió felépítésére?Minden létrehozott hozzászólás vonala lesz, és megmutatja írási készségeit – és szakterületeit – a potenciális ügyfeleknek. Még a Google-n keresztül is megtalálhatnak.

Javaslom a WordPress használatát blogja felépítéséhez. Mindent automatizál az Ön számára – dátum és időbélyegek, archívumok stb.És professzionális témákkal és hasznos beépülő modulokkal testreszabhatja a saját kedvére.Állítson be közösségi médiafiókokat a webhelyéhez: a Twitter, a Facebook, az Instagram és a Pinterest a legfontosabb, amelyre koncentrálni kell.Ha készen áll a további ágazatra, próbálja ki a YouTube-ot vagy a Snapchat-et!

Feltétlenül hetente legalább kétszer írjon új, vonzó tartalmat. Ez a legjobb esélyt kínál több nézetre és elkötelezettségre. Minél vonzóbb a tartalma a közönség számára, annál nagyobb hatással lesz a potenciális ügyfelekre.

Pakbuck

Recent Posts

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment Today I will share with you… Read More

6 months ago

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023 If you want to earn… Read More

7 months ago

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app Today I will tell… Read More

8 months ago

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan   If you want to… Read More

8 months ago

How to increase snack app coins in Pakistan (2023)

How to increase snack app coins in Pakistan (2021) If you want to increase the… Read More

8 months ago

How to create WhatsApp sticker 2023 | best WhatsApp sticker maker

How to create WhatsApp sticker 2023  If you want to make a photo or video… Read More

10 months ago