Categories: Uncategorized

Legyen Instagram Influencer és webfejlesztők

Legyen Webfejlesztő:


Ha nincsenek fejlesztői képességeid, akkor az első lépés a kódolás megtanulása. Ha megvan a készség, itt az ideje, hogy elkezdjen munkát találni.Hozzon létre egy profilt az olyan webhelyeken, mint az Upwork és a Freelancer, és kezdjen el munkát adni a fizetésért.A siker esélyeinek növelése érdekében hasznos lehet egy rést létrehozni magának, és ennek megfelelően kialakítani profilját és portfólióját.

Például szeretne weboldalakat készíteni ingatlanügynököknek és vagyonkezelő társaságoknak. Vagy a WooCommerce és a WordPress programot használó e-kereskedelmi webhelyek létrehozására specializálódott.Először is győződjön meg arról, hogy szükség van-e a képességeire, esetleg sok feladatot hirdetnek az adott készséghez. Ezután készítse el saját webfejlesztő üzletágát, és kezdje el a releváns munkahelyeket.

Mondd el a hangoskönyveket


A hangoskönyvipar évről évre növekszik, és úgy tűnik, egyre többen szívesebben hallgatják a könyveiket ahelyett, hogy elolvasnák őket. Ennek ellenére a legtöbb könyv soha nem teszi hangoskönyv formátumba.A hangoskönyvek nagyon hasznosak lehetnek a szerzők számára – nemcsak pénzt keresnek a könyveikkel, de segítenek abban is, hogy kitűnjenek a tömegből.A hangoskönyv-karrier megkezdésének lebontása. Ha remek hangja van, és szereti az olvasást, akkor a hangoskönyv-narrátorrá válás nagyszerű lehetőség lehet.Az indulás egyik legegyszerűbb módja az ACX-re való regisztráció – ez egy olyan szolgáltatás, amely összekapcsolja a hangoskönyv-elbeszélőket a szerzőkkel.A fenti szolgáltatásra való regisztráción kívül befektetnie kell egy kiváló minőségű mikrofonba és felvevő szoftverbe, és létre kell hoznia néhány mintát, amely megmutatja vokális képességeit.

Ha bővíteni szeretné az elérhetőségét, létrehozhat egy profilt az Upwork és a hangoskönyvek elbeszélési munkáin is, amelyekkel találkozik.29. Legyen grafikus
Ha rendelkezik tervezői ismeretekkel, vagy mindig szeretett a Photoshop és az Illustrator játékában játszani, akkor ezeket a készségeket felhasználva megkezdheti az online pénzkeresést.

Használhatja a fent említett szabadúszó platformokat, létrehozhat egy profilt és elkezdheti a pályázást, vagy tesztelheti képességeit egy olyan platformon, mint a 99designs. Ezen az oldalon versenyezni fog más tervezőkkel bizonyos projektekért. Ha az ügyfélnek tetszik az Ön terve, akkor megszerzi a projektet, és elkezd dolgozni.

Profi tervező keresése a 99designs kereső segítségével.

Az ügyfelek grafikusként történő megszerzésének másik módja az offline kapcsolat. Menjen a helyi kereskedelmi kamarába, vagy töltsön el egy kis időt a város körüli sétával. Esélyes, hogy rengeteg olyan vállalkozást fog látni, akiknek szüksége van a grafikai ismeretekre. Legyen szó új logóról, prospektusról vagy akár céges egyenruháról.

Megpróbálhatja meglátogatni a helyi munkatársat. Ezeket általában startupok és más cégek töltik meg, akiknek szüksége van a tervezési ismeretekre.

Legyen Instagram Influencer:


Az Instagram az egyik leggyorsabban növekvő közösségi média platform. Tudta azonban, hogy pénzt kereshet közvetlenül az Instagramról, csak elég nagy követői vannak?

Egyre nehezebb nagy követőket létrehozni az Instagram-on, de ez elég egyszerű módja lehet annak, hogy szép megélhetést szerezzen az interneten. A nagy márkák és más cégek ténylegesen fizetnek azért, hogy posztot tegyenek a cégükről, vagy bemutassák valamelyik terméküket.Általában az, hogy mennyit keresel bejegyzésenként, a követőid méretétől és azok elkötelezettségétől függ. Számíthat arra, hogy postánként pár száz és több ezer dollár között keres.A méretes Instagram-közönség kiépítése időbe telik, de ha szeretsz fotózni, ne felejtsd el, hogy sok időt töltesz a telefonoddal, és elkötelezett a rendszeres posztolás mellett, akkor érdemes egy képet.

Íme néhány forrás a fiók megfelelő módon történő növeléséhez:

Hogyan szerezzünk több követőt az Instagram-on: 10 ezer Instagram-követő 2 hét alatt
Hogyan szerezzünk tömeges követést az Instagram-on: 10 bevált taktika a követők és az elkötelezettség növekedéséhez
11 biztos módszer az Instagram-követőid növekedésére

Pakbuck

Recent Posts

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?   Friends, do you want to know… Read More

5 months ago

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck If any of your old photos or videos… Read More

12 months ago

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021 As you know that T20 matches… Read More

1 year ago

How to see deleted WhatsApp messages on Android?

How to see deleted WhatsApp messages on Android If any of your friends on your… Read More

1 year ago

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker)

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker) Friends, have you come here to install the application? You… Read More

1 year ago

Tech Rater tool | buy cheap tech Rater tool in 2021

Tech Rater tool | buy cheap tech Rater tool in 2021: Tech Rater is the… Read More

1 year ago