Categories: Uncategorized

Keressen pénzt konverzióközpontú másolatíróként.

Pénzkeresés konverzió-központú szövegíróként

A szövegírás dióhéjban olyan írás, amelynek célja, hogy az olvasók konkrét műveletet hajtsanak végre.Ertékesítési levelek, videoszkriptek, sőt termékleírások – ezeket mind valakinek meg kell írnia, és az általuk elért eredmények alapján élnek vagy meghalnak.

Lehet, hogy a szövegírás nem tűnik alapvetően különbözik az írás egyéb formáitól, de a gyakorlatban ez egy saját tudományág.Bár van egy tendencia a beszélgetőbb, empatikusabb szövegírás felé – távolodva a hype-féle „kemény eladástól”, mégis meg kell erősen értenie a meggyőzés alapelveit.

Tehát, hacsak nem rendelkezik szövegírói háttérrel, legyen kész arra, hogy sok időt (és esetleg pénzt) fordítson az alapok elsajátítására. Van néhány kiváló könyv a témában – CA $ HVERTISING: Hogyan lehet felhasználni az Ad-Agency pszichológia több mint 100 titkát arra, hogy bárkinek bármit is eladhasson (affiliate link), jó kiindulópont. A Copyblogger Brian Clark itt osztja meg kedvenc címeit.A copywriting leghíresebb tanfolyama valószínűleg az AWAI Accelerated Program for Six-Figure Copywriting programja.

A meredek tanulási görbe ellenére a copywriting előnyei jelentősek lehetnek. A magasan konvertáló értékesítési oldal 2000 dollárt kereshet, plusz a bevételek egy szeletét is.Bónuszként a copywriting alapja is értékes lesz, ha valaha úgy dönt, hogy saját termékeit értékesíti.Hozzon létre egy Niche Blogot és hirdesse harmadik fél termékeit


Őszinte leszek – egy népszerű blog felépítése nehéz. Nagyon kemény.

Ha pedig egy bizonyos ponton túlra bővítette a blogját, akkor meglepődhet, hogy valójában mennyi kevés időt tölt el azzal, amit a szeretett dologra – az írásra fordít.Tehát ha álma egy hatjegyű blog létrehozása, akkor jobb, ha ugyanolyan izgatott lesz a vállalkozás működtetésének lehetősége, mint a következő bejegyzés írása. (Valójában, ha hat számjegyet készít, akkor az írás az egyik dolog, amelyet valószínűleg kiszerveznie kellene.)

De van egy út a pénzkereséshez egy blogon, ahol még mindig az idejének jó részét írással tölti. És azzal kezdődik, hogy kiválasztunk egy blogfülkét, ahol már létezik nagy, szenvedélyes közönség, és – ez döntő jelentőségű – ahol megbízható nevekből származó sikeres termékeket találhat eladásra.

A kapcsolt termékek reklámozása sokkal okosabb módja a pénzkeresésnek a blogból, mint a saját termék létrehozása. Egy kapcsolt termékkel valaki más már elvégezte a piac érvényesítésének, a termék felépítésének és az ügyfél visszajelzései alapján történő fejlesztésének kemény munkáját. Valaki más kezelheti az értékesítés előtti kérdéseket, a fizetéseket, a visszatérítéseket és a terméktámogatást.Sok kapcsolt termék magas jutalékot is fizet – 50% -ot vagy soha többet – mert a digitális termékek növekményes gyártási költsége lényegében semmi.

A titok a megfelelő termékek megtalálása – olyan termékek, amelyeken jó hírnevet szerezhet. Pat Flynn a passzív jövedelem vitathatatlan királya, akit (főleg) a leányvállalatok termékeinek eladásából szerzett – nézze meg videóját a Társult termékek kiválasztása a promócióról és az eladásukról című cikkben. Ideális esetben még a blog megkezdése előtt tudni fogja, milyen termékeket fog eladni, mert akkor olyan közönség nő, amely tökéletesen megfelel az ajánlatának.

Természetesen még mindig el kell végeznie mindazokat a dolgokat, amelyek a blogot sikeresvé teszik – nagyszerű tartalmak közzététele, e-mailek listájának összeállítása, az influencerek elérése stb. -, de az írás továbbra is az egyenlet nagy része, azaz a csillagtartalom létrehozása ami az embereket a webhelyére vonzza.

Ha résen van, elgondolkodhat azon, hogy saját termékeket vegyen fel a keverékbe, az íráskészség és a témában való ismeretek felhasználásával olyan konkrét eredmény eléréséhez, amelyet az olvasók hajlandók fizetni.De amikor blogot indít, az affiliate termékek népszerűsítése a legreálisabb és legkevésbé kockázatos módszer arra, hogy az írásból megéljen.

Pakbuck

Recent Posts

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?   Friends, do you want to know… Read More

3 months ago

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck If any of your old photos or videos… Read More

10 months ago

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021 As you know that T20 matches… Read More

11 months ago

How to see deleted WhatsApp messages on Android?

How to see deleted WhatsApp messages on Android If any of your friends on your… Read More

12 months ago

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker)

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker) Friends, have you come here to install the application? You… Read More

1 year ago

Tech Rater tool | buy cheap tech Rater tool in 2021

Tech Rater tool | buy cheap tech Rater tool in 2021: Tech Rater is the… Read More

1 year ago