Categories: Uncategorized

Keressen pénzt konverzióközpontú másolatíróként.

Pénzkeresés konverzió-központú szövegíróként

A szövegírás dióhéjban olyan írás, amelynek célja, hogy az olvasók konkrét műveletet hajtsanak végre.Ertékesítési levelek, videoszkriptek, sőt termékleírások – ezeket mind valakinek meg kell írnia, és az általuk elért eredmények alapján élnek vagy meghalnak.

Lehet, hogy a szövegírás nem tűnik alapvetően különbözik az írás egyéb formáitól, de a gyakorlatban ez egy saját tudományág.Bár van egy tendencia a beszélgetőbb, empatikusabb szövegírás felé – távolodva a hype-féle „kemény eladástól”, mégis meg kell erősen értenie a meggyőzés alapelveit.

Tehát, hacsak nem rendelkezik szövegírói háttérrel, legyen kész arra, hogy sok időt (és esetleg pénzt) fordítson az alapok elsajátítására. Van néhány kiváló könyv a témában – CA $ HVERTISING: Hogyan lehet felhasználni az Ad-Agency pszichológia több mint 100 titkát arra, hogy bárkinek bármit is eladhasson (affiliate link), jó kiindulópont. A Copyblogger Brian Clark itt osztja meg kedvenc címeit.A copywriting leghíresebb tanfolyama valószínűleg az AWAI Accelerated Program for Six-Figure Copywriting programja.

A meredek tanulási görbe ellenére a copywriting előnyei jelentősek lehetnek. A magasan konvertáló értékesítési oldal 2000 dollárt kereshet, plusz a bevételek egy szeletét is.Bónuszként a copywriting alapja is értékes lesz, ha valaha úgy dönt, hogy saját termékeit értékesíti.Hozzon létre egy Niche Blogot és hirdesse harmadik fél termékeit


Őszinte leszek – egy népszerű blog felépítése nehéz. Nagyon kemény.

Ha pedig egy bizonyos ponton túlra bővítette a blogját, akkor meglepődhet, hogy valójában mennyi kevés időt tölt el azzal, amit a szeretett dologra – az írásra fordít.Tehát ha álma egy hatjegyű blog létrehozása, akkor jobb, ha ugyanolyan izgatott lesz a vállalkozás működtetésének lehetősége, mint a következő bejegyzés írása. (Valójában, ha hat számjegyet készít, akkor az írás az egyik dolog, amelyet valószínűleg kiszerveznie kellene.)

De van egy út a pénzkereséshez egy blogon, ahol még mindig az idejének jó részét írással tölti. És azzal kezdődik, hogy kiválasztunk egy blogfülkét, ahol már létezik nagy, szenvedélyes közönség, és – ez döntő jelentőségű – ahol megbízható nevekből származó sikeres termékeket találhat eladásra.

A kapcsolt termékek reklámozása sokkal okosabb módja a pénzkeresésnek a blogból, mint a saját termék létrehozása. Egy kapcsolt termékkel valaki más már elvégezte a piac érvényesítésének, a termék felépítésének és az ügyfél visszajelzései alapján történő fejlesztésének kemény munkáját. Valaki más kezelheti az értékesítés előtti kérdéseket, a fizetéseket, a visszatérítéseket és a terméktámogatást.Sok kapcsolt termék magas jutalékot is fizet – 50% -ot vagy soha többet – mert a digitális termékek növekményes gyártási költsége lényegében semmi.

A titok a megfelelő termékek megtalálása – olyan termékek, amelyeken jó hírnevet szerezhet. Pat Flynn a passzív jövedelem vitathatatlan királya, akit (főleg) a leányvállalatok termékeinek eladásából szerzett – nézze meg videóját a Társult termékek kiválasztása a promócióról és az eladásukról című cikkben. Ideális esetben még a blog megkezdése előtt tudni fogja, milyen termékeket fog eladni, mert akkor olyan közönség nő, amely tökéletesen megfelel az ajánlatának.

Természetesen még mindig el kell végeznie mindazokat a dolgokat, amelyek a blogot sikeresvé teszik – nagyszerű tartalmak közzététele, e-mailek listájának összeállítása, az influencerek elérése stb. -, de az írás továbbra is az egyenlet nagy része, azaz a csillagtartalom létrehozása ami az embereket a webhelyére vonzza.

Ha résen van, elgondolkodhat azon, hogy saját termékeket vegyen fel a keverékbe, az íráskészség és a témában való ismeretek felhasználásával olyan konkrét eredmény eléréséhez, amelyet az olvasók hajlandók fizetni.De amikor blogot indít, az affiliate termékek népszerűsítése a legreálisabb és legkevésbé kockázatos módszer arra, hogy az írásból megéljen.

Pakbuck

Recent Posts

How to create WhatsApp sticker 2023 | best WhatsApp sticker maker

How to create WhatsApp sticker 2023  If you want to make a photo or video… Read More

2 months ago

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?   Friends, do you want to know… Read More

7 months ago

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck If any of your old photos or videos… Read More

1 year ago

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021 As you know that T20 matches… Read More

1 year ago

How to see deleted WhatsApp messages on Android?

How to see deleted WhatsApp messages on Android If any of your friends on your… Read More

1 year ago

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker)

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker) Friends, have you come here to install the application? You… Read More

1 year ago