Categories: Uncategorized

Keresse meg a sikert öncélú szerzőként

Fizessen az írásért, ha a legkeresettebb Kindle-szerzővé váliK.


Mi a helyzet azzal, hogy szerzőként nagy lesz? Lehet, hogy ez a legjobb út a szabadság életéhez, teljes munkaidős íróként?Nos, ez minden bizonnyal reálisabb, mint korábban. Tíz évvel ezelőtt a legtöbbet eladott álom a legkelendőbb könyv megírása volt az írók többségének, és a Kindle önkiadását gyakran elutasították hiúságként.

De ma, nagyrészt az Amazon és a Kindle jóvoltából, a saját kiadású könyvpiac óriási és a könyvek írásából való pénzkeresés sokkal elérhetőbb.

Kindle kiadó
Enter, a szerző előadója – vállalkozói agyú szerző.Természetesen az elérhetőbb nem jelenti azt, hogy könnyű. Ha van elképzelése egy könyv kiadásáról és a nyereség visszavonulásáról, akkor nagyon csalódni fog.

A siker érdekében kereskedelmileg gondolkodni kell, és bevett piacot kell megcéloznia, az olvasók bizonyított igényével. Ez nem azt jelenti, hogy nem szabad követnie szenvedélyét, hanem előbb fel kell készülnie annak érvényesítésére.Önnek is kitartónak és termékenynek kell lennie – nagy valószínűséggel több könyvet is kiad majd, mielőtt bármilyen tapadást elérne, és több tételből származó értékesítésre lesz szüksége ahhoz, hogy megközelíthesse a teljes munkaidős jövedelemhez hasonlót.

Az Author Earnings ez év eleji jelentése szerint azonban 1600 indie-szerző 25 ezer dollárt vagy annál többet keres az Amazon könyvértékesítéséből, és 1000-en jelentették meg első könyvüket három évvel ezelőtt vagy ennél kevesebbel.De kell-e szépirodalmat vagy szépirodalmat írni? A szépirodalom a legalkalmasabb illeszkedés az átlagos blogger számára, és ha egy népszerű fülkében blogolsz, akkor valószínű, hogy a hasonló témájú könyvek is népszerűek lesznek.

Ha sikert akar elérni önismereti irodalom szerzőjeként, nézze meg Steve Scott-t. Annak ellenére, hogy nemrégiben az önkiadás rendszeres podcastjára váltotta figyelmét, régi webhelyén még mindig rengeteg hasznos információ található.

találjon sikert öncélú szerzőként
A szépirodalom írása vitathatatlanul keményebb (és meglehetősen más készségeket igényel), de nem tagadható, hogy kereseti lehetősége, ha mégis nagyot ér, sokkal nagyobb. És nem véletlen, hogy a leghíresebb önkiadói sikerek mind szépirodalmi címek.

Inspirációért és rendezésért látogasson el a The Creative Penn. Joanna Penn termékeny szépirodalmi (és nem szépirodalmi) szerző, és webhelye gazdag információkkal rendelkezik arról, hogy szépirodalomként írják.

szépirodalmi íróként
De mindkét esetben a téma (vagy műfaj) kiválasztásának piacán kell vezetnie. És fel kell készülnie arra, hogy több könyvet is írjon, mielőtt valódi eredményeket látna.

Pakbuck

Recent Posts

How to remove emoji from photo Urdu & Hindi

How to remove emoji from photo Urdu & Hindi   If you want to remove… Read More

5 days ago

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment Today I will share with you… Read More

2 months ago

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023 If you want to earn… Read More

3 months ago

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app Today I will tell… Read More

4 months ago

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan   If you want to… Read More

4 months ago

How to increase snack app coins in Pakistan (2023)

How to increase snack app coins in Pakistan (2021) If you want to increase the… Read More

4 months ago