Categories: Uncategorized

Keresse meg a sikert öncélú szerzőként

Fizessen az írásért, ha a legkeresettebb Kindle-szerzővé váliK.


Mi a helyzet azzal, hogy szerzőként nagy lesz? Lehet, hogy ez a legjobb út a szabadság életéhez, teljes munkaidős íróként?Nos, ez minden bizonnyal reálisabb, mint korábban. Tíz évvel ezelőtt a legtöbbet eladott álom a legkelendőbb könyv megírása volt az írók többségének, és a Kindle önkiadását gyakran elutasították hiúságként.

De ma, nagyrészt az Amazon és a Kindle jóvoltából, a saját kiadású könyvpiac óriási és a könyvek írásából való pénzkeresés sokkal elérhetőbb.

Kindle kiadó
Enter, a szerző előadója – vállalkozói agyú szerző.Természetesen az elérhetőbb nem jelenti azt, hogy könnyű. Ha van elképzelése egy könyv kiadásáról és a nyereség visszavonulásáról, akkor nagyon csalódni fog.

A siker érdekében kereskedelmileg gondolkodni kell, és bevett piacot kell megcéloznia, az olvasók bizonyított igényével. Ez nem azt jelenti, hogy nem szabad követnie szenvedélyét, hanem előbb fel kell készülnie annak érvényesítésére.Önnek is kitartónak és termékenynek kell lennie – nagy valószínűséggel több könyvet is kiad majd, mielőtt bármilyen tapadást elérne, és több tételből származó értékesítésre lesz szüksége ahhoz, hogy megközelíthesse a teljes munkaidős jövedelemhez hasonlót.

Az Author Earnings ez év eleji jelentése szerint azonban 1600 indie-szerző 25 ezer dollárt vagy annál többet keres az Amazon könyvértékesítéséből, és 1000-en jelentették meg első könyvüket három évvel ezelőtt vagy ennél kevesebbel.De kell-e szépirodalmat vagy szépirodalmat írni? A szépirodalom a legalkalmasabb illeszkedés az átlagos blogger számára, és ha egy népszerű fülkében blogolsz, akkor valószínű, hogy a hasonló témájú könyvek is népszerűek lesznek.

Ha sikert akar elérni önismereti irodalom szerzőjeként, nézze meg Steve Scott-t. Annak ellenére, hogy nemrégiben az önkiadás rendszeres podcastjára váltotta figyelmét, régi webhelyén még mindig rengeteg hasznos információ található.

találjon sikert öncélú szerzőként
A szépirodalom írása vitathatatlanul keményebb (és meglehetősen más készségeket igényel), de nem tagadható, hogy kereseti lehetősége, ha mégis nagyot ér, sokkal nagyobb. És nem véletlen, hogy a leghíresebb önkiadói sikerek mind szépirodalmi címek.

Inspirációért és rendezésért látogasson el a The Creative Penn. Joanna Penn termékeny szépirodalmi (és nem szépirodalmi) szerző, és webhelye gazdag információkkal rendelkezik arról, hogy szépirodalomként írják.

szépirodalmi íróként
De mindkét esetben a téma (vagy műfaj) kiválasztásának piacán kell vezetnie. És fel kell készülnie arra, hogy több könyvet is írjon, mielőtt valódi eredményeket látna.

Pakbuck

Recent Posts

How to create WhatsApp sticker 2023 | best WhatsApp sticker maker

How to create WhatsApp sticker 2023  If you want to make a photo or video… Read More

1 month ago

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?   Friends, do you want to know… Read More

7 months ago

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck If any of your old photos or videos… Read More

1 year ago

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021 As you know that T20 matches… Read More

1 year ago

How to see deleted WhatsApp messages on Android?

How to see deleted WhatsApp messages on Android If any of your friends on your… Read More

1 year ago

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker)

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker) Friends, have you come here to install the application? You… Read More

1 year ago