Categories: Uncategorized

Hogyan mutassa be munkáját online

Szoros együttműködés a szerkesztőkkel és más kreatívokkal minden nap jobb íróvá válik

, pont; ha digitális kiadványnak dolgozik (valószínűleg), akkor kötelező SEO képzéseket és egyéb know-how-t szereznie az alku során. Pontosan tudom, hogy a sikeremet a The Penny Hoarder-ben töltött munkámnak köszönhetem, akinek ügyvezető szerkesztője – Alexis Grant, aki szintén ezt a weboldalt alapította – lényegében egy egész írói karral ruházta fel, hogy felvegyenek.

Menjen ki, és kezdjen el dobogni


„Így csinálod: leülsz a billentyűzethez, és addig teszel egy szót a másik után, amíg elkészül. Olyan könnyű és nehéz. ” – Neil Gaiman

A nap végén az egyetlen módja annak, hogy szabadúszó íróvá válhasson: elkezdeni írni.

Ez azt jelenti, hogy elég ijesztő ugrást kell megtenned: El kell kezdened kiadványokat gyűjteni és koncertekre pályázni akkor is, ha nincs sok kliped. Hé, az elején mindenki kezdő.

Természetesen, még ha soha nem is publikáltál szakmai munkát, más módon is bemutathatod az íráskészségedet. Van egy gyilkos novellája, amely még nem talált otthonra? Talán még egy különösen jól kidolgozott esszét is az egyetemről? A The Penny Hoarder-re egy rövid memoárral jelentkeztem, amelyet a gimnáziumban írtam, és – kölyök, nem – borkóstoló jegyzetek. A legtöbb munkaadót és ügyfelet jobban foglalkoztatja, hogy megszerezte-e az árut, mint ahová sikerült leszállítania.

Nem tudja, hol kezdje, ha fizetett író koncerteket kell találni? Nézze meg ezeket az online aranybányákat szabadúszó írói munkák megtalálásához.

Kíváncsi arra, hogyan lehet szabadúszó író? Ez a sikeres szabadúszó lépésről lépésre ismerteti a megélhetés megteremtését.

Mutassa be online a munkáját


A hangmagasságok sokkal hatékonyabbak lesznek, ha linket ad egy online írási portfólióhoz, ahol a szerkesztők megnézhetik munkáját.Ennek nem kell semmi divatosnak lennie! Statikus webhely is megteszi, még egy is, amelyet sablonnal hoztak létre.

Ami a portfóliót illeti, ajánlom a Contently-t. Nem csak tiszta, könnyen használható digitális bemutató, hanem értékes munkát is eredményezhet: a platform egyedi ütemek és készségkészletek alapján párosítja a szerkesztőket írókkal és más tartalomkészítőkkel. Szó szerint több ezer dollárt kerestem egyszerűen azért, mert úgy döntöttem, hogy felhasználom.Ha egy lépéssel tovább akar lépni, fontolja meg a blog indítását. A rendszeres írás remek módja a mesterség gyakorlásának, sőt, akár munkájához is hívet szerezhet.

A blog emellett a szerkesztőknek további mintákat ad áttekintésre, amikor átkattintanak az Ön webhelyére a pályán; minden blogbejegyzés egy példa az Ön által végzett munkára. Ez nem azt jelenti, hogy tökéleteseknek kell lenniük, Folyamatos jövedelem, furcsa órák, teljesen akadálytalan hozzáférés a hűtőszekrényhez – magának dolgozni furcsa és néha veszélyes világ.

Legalább anyagilag fel kell készülnie olyan dolgokra, mint a jövedelemáramlás és a kiadások kezelése, a saját adók befizetése, a saját egészségügy megvásárlása és a nyugdíja finanszírozása. És még a legjobb írók számára is jönnek és mennek az ügyfelek, ezért mindenképpen építsen fel egy jelentős párnát azokra az elkerülhetetlen száraz időszakokra.

Célszerű olyan szabályokat is előírni, amelyek kölcsönzik az egyébként laza-ludas nappali struktúráját – például eldöntheti, hogy például csak az íróasztalánál fog írni, szemben a kanapéval, vagy ha valódi nadrágot vesz fel az idejére. munkanap. (Vagy talán nem. Ne őrüljünk meg.)Ha röviden összefoglalnom kellene az egészet, ezt mondanám: A szabadúszó íróvá váláshoz egyenlő részekre van szükség az A típusú elhivatottság félig kóros szintjeire, a határtalan kíváncsiságra és a teljes elutasítás iránti érzékenységre

Pakbuck

Recent Posts

How to create WhatsApp sticker 2023 | best WhatsApp sticker maker

How to create WhatsApp sticker 2023  If you want to make a photo or video… Read More

2 months ago

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?   Friends, do you want to know… Read More

7 months ago

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck If any of your old photos or videos… Read More

1 year ago

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021 As you know that T20 matches… Read More

1 year ago

How to see deleted WhatsApp messages on Android?

How to see deleted WhatsApp messages on Android If any of your friends on your… Read More

1 year ago

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker)

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker) Friends, have you come here to install the application? You… Read More

1 year ago