Categories: Uncategorized

Hogyan lehet piacra lépni szabadúszó íróként.

Hogyan lehet piacra lépni szabadúszó íróként.


Tehát a webhelye be van állítva és működik.

Most mi?

Itt az ideje, hogy piacra dobd magad vele!Ez az esély arra, hogy az ügyfelek hozzád forduljanak és íráskészségedet kérjék tőled. Pontosan ezen dolgozik.Sajnos ez azt is jelenti, hogy valóban ki kell tennie magát. Kényelmetlen és időigényes lehet. De megéri, ha ennek eredményeként megszerzi saját bevett vállalkozását.Először ellenőrizze, hogy blogja összes közösségi médiafiókja visszakapcsolódik-e a blogjára.

Ez hangtalan gondolkodásnak tűnik, de meglepődnél, hogy sokan elfelejtik ezt megtenni.Potenciális ügyfeleinek nem lesz hová mennie, hogy többet megtudjon rólad és a munkádról, ha nem találják a linkedet.

Ezenkívül használjon hashtageket a közösségi média bejegyzéseiben, például # szabadúszó író vagy szabadúszó író, hogy tudassa az emberekkel, hogy üzleti tevékenységet folytat, és nyitott az új ügyfelek előtt.Legyen egy külön „Munka velem” oldal a webhelyén, amely a potenciális ügyfeleket arra a helyre irányítja, ahol többet megtudhatnak rólad és az általad végzett munkáról, és felvehetik veled a kapcsolatot.

Folytassa kedvenc és legérdekesebb blogbejegyzéseinek hozzáadását portfóliójába.

Így az interneten közzétett egyéb cikkei mellett a saját blogod műveivel az összesített portfólióhoz irányíthatja az ügyfeleket.Amíg nem kezd el ügyfeleket szerezni a blogján keresztül, folytassa az álláshirdetések, tartalomszolgáltatók vagy bármely más út keresését, hogy fizetett munkát kapjon.Miután sikeresen elvégezte a feladatokat, kérje ügyfeleit, hogy tartsák szem előtt a jövőbeni munkákat és más ügyfelekhez történő áttételeket. Akik igazán élvezik a munkáját, azok örömmel meg fogják tenni.

A közösségi média beállítása a siker érdekében
A szabadúszóként elért sikere szempontjából elengedhetetlen a közösségi médiafiókok beállítása, hogy mások is tudják, mit csinál.A sikeres szabadúszó írók egyik legfontosabb pontja, hogy tekintélyük van az üzletben.Lehet, hogy a szülői, az üzleti vagy a pénzügyi szektor tekintélye.

Bármi is legyen, a közösségi média fiókodnak ezt kell megjelenítenie.Facebook-, Twitter-, Instagram- és Pinterest-profilodban feltétlenül jelezd, hogy író vagy a választott területen.Oszd meg bármely iparághoz kapcsolódó tartalmat, hogy megmutasd, hogy valóban belemerülsz abba a területbe, és ismered a dolgaidat.

Ezután feltétlenül állítson be egy LinkedIn profilt.

A LinkedIn nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjen más szabadúszó írókkal és a megcélzott ügyfelekkel, például tartalommarketingesekkel vagy üzleti tulajdonosokkal, akiknek szüksége lehet a segítségére.Legyen aktív a platformon, és kedvelje, ossza meg és kommentálja más bejegyzéseket.Ön is részt vehet a Facebo-ban.Írói profilok és portfóliók beállítása
Számos online portfóliószolgáltatás létezik, amelyek segítségével gyorsan és költségmentesen felállíthat egy portfóliót.A portfólió felépítése rendkívül fontos, amikor szabadúszóként indul, és még akkor is, ha tapasztalatokat szerez.Az Ön portfóliója az, ahová elküldi az ügyfeleket, hogy megtekinthessék munkájának korábbi mintáit.

Ha nincs tapasztalata vagy mintája, amelyet hozzáadhat a profiljához, akkor bármikor kezdheti a saját blogjához írt legjobb bejegyzéseivel, vagy létrehozhat néhány cikkmintát, esettanulmányt vagy más tartalmat fiktív vállalatok számára .

Ez néhány portfólió-létrehozó webhely, amely segíthet az indulásban:

Journoportfolio
Clippings.me
Sajtófóliók
Contents
Adja hozzá magát egy könyvtárhoz
Ha felveszi magát egy szabadúszó írói könyvtárba, tökéletes módja lehet annak, hogy mindenki tudassa, mit csinál, és hogy nyitott a lehetőségekre.

Minél több hely segít előidézni a nevét, annál jobb.

Néhány ügyfél egyenesen ezekre a szabadúszó írói listákra megy, hogy közvetlenül hozzájuk forduljon, ahelyett, hogy időt szánna munkalehetőségek közzétételére és alkalmazások százainak átolvasására.

Íme néhány könyvtár, amelynek célja a szabadúszó írók bemutatása a különféle iparágakban:

AWAI Hivatásos szabadúszó írók névjegyzéke
Writerfolio Freelance Writer Directory
Minden szabadúszó írási könyvtár
Szakmai Újságírók Társasága Directory
Egyes könyvtáraknak díjat kell fizetniük azért, hogy felvegyék magukat, de általában alacsonyak és megéri a költségeket.

Vendég kiküldetés
Ha már blogol, akkor hallhatott vendégküldésekről.

Ez egy jó technika, amellyel megszerezheti a nevét, és más webhelyekről is visszavezethet linkeket a webhelyére.Ön is tekintélyként helyezheti el magát, ha blogot küld más webhelyekre, amelyek azokra a témákra összpontosítanak, amelyekről általában ír.Szabadúszó írók számára is jól működik.Miután beállította magát egy üzleti weboldallal, vendég blogot írhat az iparág releváns blogjain, ötleteket adva a szerkesztőknek.Szerezzen vissza egy linket a webhelyére egy rövid életrajzzal együtt, hogy mindenki, aki elolvassa a bejegyzését, láthassa, ki vagy és mit csinálsz.

Hideg döfés
A hideg dobás nagyszerű módja az új író ügyfelek megszerzésének, még a szabadúszó világ kezdőjeként is.Ez mind abban a módban van, ahogy dobsz.

Pakbuck

Recent Posts

How to create WhatsApp sticker 2023 | best WhatsApp sticker maker

How to create WhatsApp sticker 2023  If you want to make a photo or video… Read More

1 month ago

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?   Friends, do you want to know… Read More

7 months ago

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck If any of your old photos or videos… Read More

1 year ago

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021 As you know that T20 matches… Read More

1 year ago

How to see deleted WhatsApp messages on Android?

How to see deleted WhatsApp messages on Android If any of your friends on your… Read More

1 year ago

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker)

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker) Friends, have you come here to install the application? You… Read More

1 year ago