Categories: Uncategorized

Hogyan lehet online közösséget létrehozni

11: YouTube

A YouTube egy másik platform, amely lehetővé tette az emberek számára az online keresést. Rengeteg YouTube-csatorna létezik bármilyen témában, ha csak eszébe jut, és a nagy követőkkel rendelkező emberek többsége pénzt keres a videókért és az időért cserébe.A tengerésztisztből lett férfi divatszakértő, Antonio Centeno millió dolláros üzletet épített YouTube csatornáján, a Real Men Real Style -on.

Tavaly a Forbes profilozta a YouTube színtér legnagyobb szereplőit. A tanulmány szerint a legnagyobb tíz legnagyobb YouTube-sztár 127 millió dollárt hozott 2016 júniusától 2017 júniusáig. A legnépszerűbb, a DanTDM nevű játékos ebből 16,5 millió dollárt keresett.Ennyit fog keresni? Valószínűleg nem. Azonban pénzt kereshet a YouTube-on keresztül a platform saját hirdetési hálózatával vagy szponzorált bejegyzésekkel. Ha szeretsz videókat csinálni, egy YouTube-csatorna indítása szórakoztató módon megkereshet némi pénzt az oldalon.

12: Hozz létre egy online közösséget

Végül, de nem utolsósorban online kereshet pénzt online közösség felépítésével is, bár a bevételszerzési stratégiák, amelyeket folytathat, a célkitűzésektől függően nagyban változhatnak. Közösséget építhet például egy bloggal. Létrehozhat egy online fórumot is, és díjat számíthat fel a tagokért. Akár Facebook-csoportot is létrehozhat, és ott felhasználhatja befolyását termékek értékesítésére és népszerűsítésére.

Jó barátaim, Shane és Jocelyn Sams az online közösségek építésének szakértőivé váltak. Jelenleg van egy a weboldalukon – Flipped Lifestyle. Ez a közösség megmutatja az embereknek, hogyan lehet online vállalkozást létrehozni, és összekapcsolja a hasonló álmokat követő vállalkozókat.

E csoport előtt volt egy online közösségük a tanárok számára, akik óraterveket kerestek. Ez valószínűleg elég véletlenszerűen hangzik, de őrületes típusú közösségeket lehet építeni és összegyűjteni az embereket. Ha ez valami olyasmi, amit rajongsz magadért, és kapcsolatba szeretnél lépni másokkal, akik ugyanolyan szenvedéllyel rendelkeznek, akkor az online közösséget mindenképpen érdemes megfontolnod.Alsó vonal
Nevetséges módon lehet pénzt keresni az interneten, és az itt bemutatottak csak a jéghegy csúcsa. Ha van ideje, szenvedélye szinte bármihez és legalább valamilyen kreatív készség, akkor képes lehet online vagy akár több jövedelem létrehozására, ha elegendő időt ad rá.

De ne csak szót fogadjon. Ha online nézelődik, több ezer sikertörténetet talál, amelyeket inspirációként használhat fel.

Egy napon akár saját sikertörténetet is létrehozhat. De soha nem fogod tudni, hacsak nem próbálod meg.Egy általam ismert blogger, Holly Johnson, valójában évente több mint 200 000 dollárt keres más weboldalak tartalmának létrehozásával. És valójában ez a hat figura tetején van, amelyet a Club Thrifty blogjával keres.

Holly elmondta, hogy 2011-ben kezdett el tartalmat írni. Akkoriban még teljes munkaidőben dolgozott, de jövedelmének kiegészítésére részmunkaidőben online tartalmat készített. Az idő múlásával meg tudta duplázni és megháromszorozni az arányait, amíg teljes munkaidős munkájából abbahagyta az írást. Manapság szabadúszó íróként bankot készít, és másokat is megtanít erre az online tanfolyamán, a Több keresni.

Johnson szerint a szabadúszó íróként való szereplés kulcsa az, hogy kitaláljuk a rést, kapcsolatba lépjünk olyan emberekkel, akik esetleg felvesznek, és az idő 100 százalékában kiváló minőségű tartalmat szolgáltatnak. Noha rengeteg állásajánlat van az induláshoz, elmondása szerint meglehetősen könnyű kezdő írást találni olyan webhelyeken, mint az Upwork.com.Az online pénzkeresés másik módja a leadek gyűjtése. A vezető értékesítés érdekében a fő lépések közé tartozik egy weboldal létrehozása, az adott webhely forgalmának megszerzése és annak biztosítása, hogy olyan leadeket gyűjtsön, amelyekért valaki valóban fizet.

Íme egy jó példa arra, hogy a vezető értékesítés hogyan működhet a való életben: Második weboldalam, az életbiztosítás, Jeff, rengeteg forgalmat hoz be olyan emberektől, akik az interneten keresnek választ az életbiztosítási kérdésekre. Míg korábban létrehoztam a weboldalt, hogy magam is eladhassam ezeknek az embereknek az életbiztosítását, nagyon sok munka volt az összes különféle kérés és ügyfél feldolgozása. Ennek eredményeként elkezdtem értékesíteni az összegyűjtött vezetőket.

Pakbuck

Recent Posts

How to create WhatsApp sticker 2023 | best WhatsApp sticker maker

How to create WhatsApp sticker 2023  If you want to make a photo or video… Read More

2 months ago

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?   Friends, do you want to know… Read More

7 months ago

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck If any of your old photos or videos… Read More

1 year ago

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021 As you know that T20 matches… Read More

1 year ago

How to see deleted WhatsApp messages on Android?

How to see deleted WhatsApp messages on Android If any of your friends on your… Read More

1 year ago

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker)

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker) Friends, have you come here to install the application? You… Read More

1 year ago