Categories: Uncategorized

Hogyan lehet elindítani egy YouTube-csatornát

Indíts YouTube-csatornát:


A YouTube a világ egyik legnagyobb keresője. De a webhelyek keresése helyett az emberek szórakoztató, szórakoztató vagy informatív videókat keresnek.Bevételre tehetsz szert YouTube-csatornádon azáltal, hogy felhasználják a hirdetési rendszerüket, vagy elküldik a nézőidet egy olyan webhelyre, amelyet más módon bevételszerzett.Gondolhat arra, hogy YouTube-csatornát építsen fel hasonló módon, mint egy webhelyet, csak videókat, nem pedig írott tartalmat.

Ha jól érzed magad a kamera előtt, és szerencsét akarsz próbálni videók készítésével, akkor meg kell találnod, hogy miről fog szólni a csatornád. Általában kétféle YouTube-csatorna létezik a legsikeresebben:Szórakoztató tartalom. Ez a stílus olyan tartalmat tartalmaz, mint websorozatok, vígjáték videók, csínyek, áttekintések, videojátékok áttekintése és még sok más.
Oktatási tartalom. Ez a stílus inkább a „Hogyan kell” kifejezésekhez igazodik. Ha hasznos készségekkel vagy információkkal rendelkezik, amelyeket át szeretne adni egy videó segítségével, akkor ez egy jó lehetőség az Ön számára.
Miután eldöntötte, hogy milyen csatornát indít, itt az ideje elkezdeni létrehozni. Először létre kell hoznia egy YouTube-csatornát, és meg kell gondolnia egy fülbemászó nevet. Ezután tartsa szem előtt a következő tippeket:

Használjon kiváló minőségű kamerát a videók rögzítéséhez
Kísérletezzen különböző stílusokkal, formátumokkal és szerkesztési technikákkal, amíg meg nem találja azt, amelyik a legnagyobb tapadást biztosítja
Optimalizálja a videók címeit, leírásait és képeit, hogy az emberek rákattintsanak
Hozzon létre egy egységes videomegjelenítési ütemtervet, hogy a követők tudják, mikor várják el a tartalmát

Legyen virtuális asszisztens.


Ha remekül tudsz tervezni és szervezni, akkor a virtuális asszisztenssé válás neked is sikerülhet. A virtuális asszisztens feladatok széles köréért felel. Például végezhet általános könyvelést, adatbevitelt, e-mail kezelést, kutatást és még sok minden mást.A virtuális asszisztenssé válás nagyszerű módja lehet a jövedelem növelésének, de a fontos emberekkel való kapcsolattartásnak is. Nem csak ez, de a VA-k piaca és igénye is csak növekszik.Sok kisvállalkozás tulajdonosa virtuális asszisztenshez fordul, ahelyett, hogy teljes munkaidős alkalmazottat alkalmazna.Virtuális asszisztens koncerteket találhat olyan webhelyeken, mint a Fiverr, az Upwork és a Remote.co.

Adja el programozási szolgáltatásait vagy szoftverét.


A programozás megtanulása nagyon értékes készség lehet. Függetlenül attól, hogy önállóságra vágyik-e képességeivel, vagy saját szoftver fejlesztésével és építésével.Ha elegendő képességed van az öved alatt, elvégezhetsz olyan feladatokat, mint egy fogyasztói alkalmazás, egy résszel rendelkező webes vagy mobilalkalmazás vagy akár egy mobil játék építése. Számos nagyon sikeres vállalkozás épült a szoftverek hátuljára.Sok mai szoftvert nagyobb cégek építenek, de ha átnézi a Google Play-et vagy az Apple Store-ot, akkor azt tapasztalja, hogy a legnépszerűbb alkalmazásokat nagyon sokan olyan emberek építették, mint Ön.

Ha pénzt szeretne keresni a saját szoftveréből vagy alkalmazásaiból, az alábbiak szerint járhat el:

Piackutatással fedezze fel, hogy jelenleg mire van leginkább szükség
Készítsen a szoftver MVP verzióját
Kérjen visszajelzést az első felhasználóktól és a bétatesztelőktől
Integrálja a visszajelzést, és indítsa el a termék első verzióját
Készítsen marketing kampányt a költségvetése alapján
Ha inspirációt keres, nézze meg, hogyan tudta Nathan Barry, a ConvertKit alapítója növelni szoftverindítását.

Ha a saját szoftverének építése és értékesítése túl időigényesnek tűnik, akkor szabadúszással azonnal profitálhat programozási képességeiből.Töltsön el egy kis időt olyan szabadúszó platformok ásásával, mint az Upwork és a Freelancer, és különféle ajánlatokat talál, amelyekre képességei alkalmasak. Vagy ellátogathat a Remoteok.io oldalra, amely különféle távoli programozási pozíciókat emel ki, amelyekre alkalmazhatja.

Tutor Kids Online:


Az angoltanítás és a hallgatók oktatása szerte a világon nagyszerű módja annak, hogy online extra pénzt keressen. Ha angol nyelvű országból származik, akkor már vannak képességei a sikerhez.

Verbalplanet kezdőlap.

ESL-tanúsítványt is szerezhet, hogy növelje a siker esélyeit és a munkára való felvételt.Általában óránként akár 25 dollárt is kereshet a hallgatóknak a Skype segítségével.

Ha ez a fajta munka érdekesnek tűnik, akkor nézze meg ezeket a webhelyeket:

Learn4Good
Remote.co
VerbalPlanet
Chegg oktatók

Tesztelje a weboldalakat és adjon visszajelzést.


Van-e jó szeme a dizájnra, vagy mitől jó egy webhely vagy alkalmazás? Ha igen, akkor gyorsan készpénzt kereshet online, ha visszajelzést ad és teszteli a használhatósági hibákat.Például lehet, hogy valaki tartalma nem világos? Összezavarja az elrendezés? Túl bonyolult a navigációs menü? Ezek értékes felismerések, amelyek nagyban javíthatják valakinek online üzletét.Számos olyan webhely fizet, amely valóban fizet neked az ilyen jellegű visszajelzésekért. Néhány leggyakoribb webhely- és alkalmazás-visszajelzési webhely a következőket tartalmazza:

Ubertesters
UserTesting
Tesztmadarak
Userlytics
TryMyUI
Userfeel

Pakbuck

Recent Posts

How to remove emoji from photo Urdu & Hindi

How to remove emoji from photo Urdu & Hindi   If you want to remove… Read More

5 days ago

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment Today I will share with you… Read More

2 months ago

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023 If you want to earn… Read More

3 months ago

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app Today I will tell… Read More

4 months ago

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan   If you want to… Read More

4 months ago

How to increase snack app coins in Pakistan (2023)

How to increase snack app coins in Pakistan (2021) If you want to increase the… Read More

4 months ago