Categories: Uncategorized

Hogyan készítsünk digitális tanfolyamot és továbbadjuk a webgazdát

A webtárhely viszonteladása.


A tárhely-eladás egy másik nagyszerű lehetőség az online pénzszerzésre. Valójában ezt a szolgáltatást kínáljuk a Hosting24 testvérprojektünkön.Hosting24 kezdőlap.A viszonteladói tárhely alapötlete egy dedikált szerverterület biztosítása, amellyel felépítheti saját webtárhely márkáját. Ez lehetővé teszi, hogy:

Hozzon létre cPanel-alapú webtárhely-fiókokat
Egyéni erőforráskorlátok beállítása (azaz lemezterület, sávszélesség)
Kényelmesen kezelheti az összes fiókot a WHM használatával
Mivel a cPanel a legszélesebb körben használt eszköz a tárhely-fiók kezelésében, könnyű lesz új felhasználókat vonzani. A szerver üzemidejét egy házon belüli rendszergazda is figyelemmel kíséri, amely biztosítja a stabil üzemidőt és rendelkezésre állást.

Lehetővé teszi, hogy a kiszolgálókezelés technikai szempontjai helyett a felhasználói megszerzésre koncentráljon. Ha bármilyen kérdése van, a nap 24 órájában rendelkezésre álló támogató személyzet segít.Különösen, ha ismeri a webtárhely működését, a viszonteladás séta lesz a parkban. Ki tudja, lehet, hogy az egyik web hosting óriás lesz, ha elegendő erőfeszítést tesz.

Hozzon létre egy digitális tanfolyamot.


Úgy tűnik, hogy a digitális tanfolyamok ma mindenhol vannak. Tehát, ha értékes tudása van, amelyet valaki fizetne, ez nagyszerű lehetőség lehet.A saját tanfolyamok mellett az olyan tanulási platformok, mint a BitDegree, lehetőséget kínálnak oktatóvá válásra. Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy átadhassa képességeit és tapasztalatait több ezer embernek, akik szívesen tanulnak valami újat.

Regisztráció a BitDegree-re.

A digitális tanfolyamokat nagyon sokféle formátumban lehet elkészíteni, az egyszerű PDF-fájlok letöltésétől egészen a saját gyártású videotanfolyamokig, amelyek több tucat órányi tartalommal rendelkeznek.Az online tanfolyamok létrehozása szintén nagyon hasznos terv lehet. Mivel az ön ellenőrzése alatt áll, nincs korlátozva, hogy mennyi pénzt kereshet.

A listán szereplő legtöbb módszerhez hasonlóan a digitális tanfolyamok is integrálhatók a weboldalak legtöbb stílusába, ideértve a blogokat, az e-kereskedelmi platformokat és még az affiliate marketing webhelyeket is.Ha digitális tanfolyamot szeretne létrehozni, de még nem rendezte meg a témáját, akkor célszerű megkérdezni a közönséget. Gyakran elmondhatják pontosan, mit szeretnének megtanulni, és hajlandóak lennének fizetni.

Például a Learn Scrivener Fast online tanfolyam teljesen elkötelezetten segít az íróknak a Scrivener szoftver csínját-bínját megtanulni. Joseph Michael, a kurzus készítője Michael Hyatt blogjának kommentjeit olvasva fedezte fel ezt az igényt. Azóta hatjegyű jövedelemüzletgé nőtte ki magát.6. Hozzon létre egy tagsági oldalt
A tagsági oldalak népszerűsége felrobbant az utóbbi időben, és az ötlet elég egyszerűen megvalósítható. Megköveteli azonban valamilyen meglévő közönség meglétét.

Például Mark Manson egy népszerű önfejlesztő blogot vezet. A webhelyén van egy tagsági rész, amely hozzáférést biztosít a felhasználók számára online tanfolyamokhoz, videókhoz és további cikk-kommentárokhoz. Munkája rajongói számára ez nagyon sok.Az emberek már ellátogatnak a webhelyedre, mert szeretik, amit írsz, és hogyan használod a stílusodat. Tehát létrehozhat webhelyének tagsági szakaszát, amely prémium tartalmat kínál.

Most minden egyes ember, aki ellátogat a webhelyére, nem veszi fel az ajánlatot, de elkötelezett rajongói ellenállhatatlannak találják.Az Ön által létrehozott tagsági webhely típusa függ a futtatott webhely típusától és a prémium tartalmához szükséges mélység szintjétől. Ha tetszik az ötlet, nézze meg útmutatónkat arról, hogyan hozhat létre tagsági weboldalt a WordPress segítségével.Bár ez nem tűnik nagy bevétel-generátornak, csak egymilliárd dolláros webhelyek léteznek, kizárólag a leányvállalatok bevételein alapulva.

Például a Wirecutter olyan nyereséges volt, hogy a New York Times 30 millió dollárért megvásárolta az oldalt. Létezik még a Lucieslist, a babakészítményekről szóló oldal, valamint az Outdoorgearlab, amely a kempingezés és a túrázási cikkek áttekintését szolgálja.Saját affiliate marketing webhely létrehozásához csatlakozzon egy affiliate programhoz, amely megfelel a webhely résének. Például, ha van számítógépekkel és technológiákkal foglalkozó blogja, akkor Hostinger-leányvállalattá válhat.

Pakbuck

Recent Posts

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?   Friends, do you want to know… Read More

5 months ago

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck If any of your old photos or videos… Read More

12 months ago

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021 As you know that T20 matches… Read More

1 year ago

How to see deleted WhatsApp messages on Android?

How to see deleted WhatsApp messages on Android If any of your friends on your… Read More

1 year ago

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker)

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker) Friends, have you come here to install the application? You… Read More

1 year ago

Tech Rater tool | buy cheap tech Rater tool in 2021

Tech Rater tool | buy cheap tech Rater tool in 2021: Tech Rater is the… Read More

1 year ago