Categories: Uncategorized

Hogyan készítsünk digitális tanfolyamot és továbbadjuk a webgazdát

A webtárhely viszonteladása.


A tárhely-eladás egy másik nagyszerű lehetőség az online pénzszerzésre. Valójában ezt a szolgáltatást kínáljuk a Hosting24 testvérprojektünkön.Hosting24 kezdőlap.A viszonteladói tárhely alapötlete egy dedikált szerverterület biztosítása, amellyel felépítheti saját webtárhely márkáját. Ez lehetővé teszi, hogy:

Hozzon létre cPanel-alapú webtárhely-fiókokat
Egyéni erőforráskorlátok beállítása (azaz lemezterület, sávszélesség)
Kényelmesen kezelheti az összes fiókot a WHM használatával
Mivel a cPanel a legszélesebb körben használt eszköz a tárhely-fiók kezelésében, könnyű lesz új felhasználókat vonzani. A szerver üzemidejét egy házon belüli rendszergazda is figyelemmel kíséri, amely biztosítja a stabil üzemidőt és rendelkezésre állást.

Lehetővé teszi, hogy a kiszolgálókezelés technikai szempontjai helyett a felhasználói megszerzésre koncentráljon. Ha bármilyen kérdése van, a nap 24 órájában rendelkezésre álló támogató személyzet segít.Különösen, ha ismeri a webtárhely működését, a viszonteladás séta lesz a parkban. Ki tudja, lehet, hogy az egyik web hosting óriás lesz, ha elegendő erőfeszítést tesz.

Hozzon létre egy digitális tanfolyamot.


Úgy tűnik, hogy a digitális tanfolyamok ma mindenhol vannak. Tehát, ha értékes tudása van, amelyet valaki fizetne, ez nagyszerű lehetőség lehet.A saját tanfolyamok mellett az olyan tanulási platformok, mint a BitDegree, lehetőséget kínálnak oktatóvá válásra. Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy átadhassa képességeit és tapasztalatait több ezer embernek, akik szívesen tanulnak valami újat.

Regisztráció a BitDegree-re.

A digitális tanfolyamokat nagyon sokféle formátumban lehet elkészíteni, az egyszerű PDF-fájlok letöltésétől egészen a saját gyártású videotanfolyamokig, amelyek több tucat órányi tartalommal rendelkeznek.Az online tanfolyamok létrehozása szintén nagyon hasznos terv lehet. Mivel az ön ellenőrzése alatt áll, nincs korlátozva, hogy mennyi pénzt kereshet.

A listán szereplő legtöbb módszerhez hasonlóan a digitális tanfolyamok is integrálhatók a weboldalak legtöbb stílusába, ideértve a blogokat, az e-kereskedelmi platformokat és még az affiliate marketing webhelyeket is.Ha digitális tanfolyamot szeretne létrehozni, de még nem rendezte meg a témáját, akkor célszerű megkérdezni a közönséget. Gyakran elmondhatják pontosan, mit szeretnének megtanulni, és hajlandóak lennének fizetni.

Például a Learn Scrivener Fast online tanfolyam teljesen elkötelezetten segít az íróknak a Scrivener szoftver csínját-bínját megtanulni. Joseph Michael, a kurzus készítője Michael Hyatt blogjának kommentjeit olvasva fedezte fel ezt az igényt. Azóta hatjegyű jövedelemüzletgé nőtte ki magát.6. Hozzon létre egy tagsági oldalt
A tagsági oldalak népszerűsége felrobbant az utóbbi időben, és az ötlet elég egyszerűen megvalósítható. Megköveteli azonban valamilyen meglévő közönség meglétét.

Például Mark Manson egy népszerű önfejlesztő blogot vezet. A webhelyén van egy tagsági rész, amely hozzáférést biztosít a felhasználók számára online tanfolyamokhoz, videókhoz és további cikk-kommentárokhoz. Munkája rajongói számára ez nagyon sok.Az emberek már ellátogatnak a webhelyedre, mert szeretik, amit írsz, és hogyan használod a stílusodat. Tehát létrehozhat webhelyének tagsági szakaszát, amely prémium tartalmat kínál.

Most minden egyes ember, aki ellátogat a webhelyére, nem veszi fel az ajánlatot, de elkötelezett rajongói ellenállhatatlannak találják.Az Ön által létrehozott tagsági webhely típusa függ a futtatott webhely típusától és a prémium tartalmához szükséges mélység szintjétől. Ha tetszik az ötlet, nézze meg útmutatónkat arról, hogyan hozhat létre tagsági weboldalt a WordPress segítségével.Bár ez nem tűnik nagy bevétel-generátornak, csak egymilliárd dolláros webhelyek léteznek, kizárólag a leányvállalatok bevételein alapulva.

Például a Wirecutter olyan nyereséges volt, hogy a New York Times 30 millió dollárért megvásárolta az oldalt. Létezik még a Lucieslist, a babakészítményekről szóló oldal, valamint az Outdoorgearlab, amely a kempingezés és a túrázási cikkek áttekintését szolgálja.Saját affiliate marketing webhely létrehozásához csatlakozzon egy affiliate programhoz, amely megfelel a webhely résének. Például, ha van számítógépekkel és technológiákkal foglalkozó blogja, akkor Hostinger-leányvállalattá válhat.

Pakbuck

Recent Posts

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment

Top 5 online earning apps in Pakistan without investment Today I will share with you… Read More

6 months ago

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023

Earn money from tik tok | TikTok live APK 2023 If you want to earn… Read More

7 months ago

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app

Pakbuck Snack app | earn daily money from pakbuck snack app Today I will tell… Read More

8 months ago

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan

Snack vpn download | Snack vpn free download in Pakistan   If you want to… Read More

8 months ago

How to increase snack app coins in Pakistan (2023)

How to increase snack app coins in Pakistan (2021) If you want to increase the… Read More

8 months ago

How to create WhatsApp sticker 2023 | best WhatsApp sticker maker

How to create WhatsApp sticker 2023  If you want to make a photo or video… Read More

10 months ago