Categories: Uncategorized

Hogyan készítsünk digitális tanfolyamot és továbbadjuk a webgazdát

A webtárhely viszonteladása.


A tárhely-eladás egy másik nagyszerű lehetőség az online pénzszerzésre. Valójában ezt a szolgáltatást kínáljuk a Hosting24 testvérprojektünkön.Hosting24 kezdőlap.A viszonteladói tárhely alapötlete egy dedikált szerverterület biztosítása, amellyel felépítheti saját webtárhely márkáját. Ez lehetővé teszi, hogy:

Hozzon létre cPanel-alapú webtárhely-fiókokat
Egyéni erőforráskorlátok beállítása (azaz lemezterület, sávszélesség)
Kényelmesen kezelheti az összes fiókot a WHM használatával
Mivel a cPanel a legszélesebb körben használt eszköz a tárhely-fiók kezelésében, könnyű lesz új felhasználókat vonzani. A szerver üzemidejét egy házon belüli rendszergazda is figyelemmel kíséri, amely biztosítja a stabil üzemidőt és rendelkezésre állást.

Lehetővé teszi, hogy a kiszolgálókezelés technikai szempontjai helyett a felhasználói megszerzésre koncentráljon. Ha bármilyen kérdése van, a nap 24 órájában rendelkezésre álló támogató személyzet segít.Különösen, ha ismeri a webtárhely működését, a viszonteladás séta lesz a parkban. Ki tudja, lehet, hogy az egyik web hosting óriás lesz, ha elegendő erőfeszítést tesz.

Hozzon létre egy digitális tanfolyamot.


Úgy tűnik, hogy a digitális tanfolyamok ma mindenhol vannak. Tehát, ha értékes tudása van, amelyet valaki fizetne, ez nagyszerű lehetőség lehet.A saját tanfolyamok mellett az olyan tanulási platformok, mint a BitDegree, lehetőséget kínálnak oktatóvá válásra. Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy átadhassa képességeit és tapasztalatait több ezer embernek, akik szívesen tanulnak valami újat.

Regisztráció a BitDegree-re.

A digitális tanfolyamokat nagyon sokféle formátumban lehet elkészíteni, az egyszerű PDF-fájlok letöltésétől egészen a saját gyártású videotanfolyamokig, amelyek több tucat órányi tartalommal rendelkeznek.Az online tanfolyamok létrehozása szintén nagyon hasznos terv lehet. Mivel az ön ellenőrzése alatt áll, nincs korlátozva, hogy mennyi pénzt kereshet.

A listán szereplő legtöbb módszerhez hasonlóan a digitális tanfolyamok is integrálhatók a weboldalak legtöbb stílusába, ideértve a blogokat, az e-kereskedelmi platformokat és még az affiliate marketing webhelyeket is.Ha digitális tanfolyamot szeretne létrehozni, de még nem rendezte meg a témáját, akkor célszerű megkérdezni a közönséget. Gyakran elmondhatják pontosan, mit szeretnének megtanulni, és hajlandóak lennének fizetni.

Például a Learn Scrivener Fast online tanfolyam teljesen elkötelezetten segít az íróknak a Scrivener szoftver csínját-bínját megtanulni. Joseph Michael, a kurzus készítője Michael Hyatt blogjának kommentjeit olvasva fedezte fel ezt az igényt. Azóta hatjegyű jövedelemüzletgé nőtte ki magát.6. Hozzon létre egy tagsági oldalt
A tagsági oldalak népszerűsége felrobbant az utóbbi időben, és az ötlet elég egyszerűen megvalósítható. Megköveteli azonban valamilyen meglévő közönség meglétét.

Például Mark Manson egy népszerű önfejlesztő blogot vezet. A webhelyén van egy tagsági rész, amely hozzáférést biztosít a felhasználók számára online tanfolyamokhoz, videókhoz és további cikk-kommentárokhoz. Munkája rajongói számára ez nagyon sok.Az emberek már ellátogatnak a webhelyedre, mert szeretik, amit írsz, és hogyan használod a stílusodat. Tehát létrehozhat webhelyének tagsági szakaszát, amely prémium tartalmat kínál.

Most minden egyes ember, aki ellátogat a webhelyére, nem veszi fel az ajánlatot, de elkötelezett rajongói ellenállhatatlannak találják.Az Ön által létrehozott tagsági webhely típusa függ a futtatott webhely típusától és a prémium tartalmához szükséges mélység szintjétől. Ha tetszik az ötlet, nézze meg útmutatónkat arról, hogyan hozhat létre tagsági weboldalt a WordPress segítségével.Bár ez nem tűnik nagy bevétel-generátornak, csak egymilliárd dolláros webhelyek léteznek, kizárólag a leányvállalatok bevételein alapulva.

Például a Wirecutter olyan nyereséges volt, hogy a New York Times 30 millió dollárért megvásárolta az oldalt. Létezik még a Lucieslist, a babakészítményekről szóló oldal, valamint az Outdoorgearlab, amely a kempingezés és a túrázási cikkek áttekintését szolgálja.Saját affiliate marketing webhely létrehozásához csatlakozzon egy affiliate programhoz, amely megfelel a webhely résének. Például, ha van számítógépekkel és technológiákkal foglalkozó blogja, akkor Hostinger-leányvállalattá válhat.

Pakbuck

Recent Posts

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?

How to Check Who Viewed My WhatsApp Profile?   Friends, do you want to know… Read More

3 months ago

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck

How to Recover whatsapp deleted chat history-Pakbuck If any of your old photos or videos… Read More

10 months ago

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021

t20 live streaming | today t20 live streaming 2021 As you know that T20 matches… Read More

11 months ago

How to see deleted WhatsApp messages on Android?

How to see deleted WhatsApp messages on Android If any of your friends on your… Read More

1 year ago

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker)

hogatoga.com app (Hogatoga WhatsApp Tracker) Friends, have you come here to install the application? You… Read More

1 year ago

Tech Rater tool | buy cheap tech Rater tool in 2021

Tech Rater tool | buy cheap tech Rater tool in 2021: Tech Rater is the… Read More

1 year ago